Wij helpen u graag!

Bel 020-657 5657 of maak een afspraak.

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen

200% Griekse sfeer

Zon, zee, de wind door uw haren, als u met uw eigen gehuurde zeiljacht langs de Griekse kust zeilt. Dé manier om in alle vrijheid een van de prachtige vaargebieden te ontdekken die Griekenland rijk is. Proef de sfeer in de schilderachtige haventjes, verborgen baaien, stille alleen vanaf het water te bereiken strandjes. Vanaf diverse havens in Griekenland bieden wij u een ruime keuze uit verschillende types zeiljachten in verschillende prijsklassen.

Neem contact met ons op

Onze vloot

Polyplan Reizen biedt u een ruime keuze aan verschillende type zeiljachten in verschillende prijsklassen. Afhankelijk van de startplaats maken wij gebruik van eigen schepen en van de diensten van gespecialiseerde verhuurbedrijven. Alle jachten zijn speciaal geselecteerd op de geschiktheid voor gebruik in de Griekse wateren.

Neem contact op voor een voorstel op maat

Wij adviseren u graag in de keuze

Jachten van 30 to 55 voet

Beschikbaar in alle vaargebieden

Goede assistentie tijdens de reis

Van Jeanneau to Beneteau en van Bavaria tot Hansen; wij adviseren u graag!

Kies uw start haven

Zeiljacht verhuur kunnen wij verzorgen vanaf iedere haven in Griekenland waar een officieel jachtverhuurbedrijf gevestigd is. Natuurlijk adviseren wij u graag! Met duizenden eilanden en kilometers kustlijn, het prachtig blauwe water en de talloze baaitjes en havenplaatsjes is Griekenland een festijn voor zeilliefhebbers. Onze zeilreizen delen wij voor het gemak in naar vaargebied.

Om een zeiljacht te kunnen huren, is voldoende ervaring vereist: u moet minimaal een vaarbewijs of ICC hebben, ervaring hebben met zeilen op open water (minimaal IJsselmeer en/of Noordzee-ervaring), navigatiekennis hebben en er moet een tweede persoon meevaren met zeilervaring. U moet onder alle omstandigheden alle handelingen kunnen uitvoeren. Schippers met IJsselmeer- en/of Noordzee-ervaring kunnen over het algemeen zelfstandig zeilen in Griekenland. Mocht u niet zeker zijn of u voldoende ervaring heeft, neemt u dan contact met ons op om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Wij bieden bijvoorbeeld ook alternatieven aan zoals zeilen met een schipper of meezeilen.

Uw reis op maat? Bel of vraag een offerte aan