Wij helpen u graag!

Bel 020-657 5657 of maak een afspraak.

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen

PRACHTIG EN VEELZIJDIG
Bezoek de onbekende plekken en ervaar de ongekende schoonheid en veelzijdigheid van Griekenland. Waar de wortels liggen van ons familiebedrijf. Al ruim drie decennia stellen wij bijzondere reizen op maat samen naar het land van de goden. Hier maakt u een autorondreis over het ongerepte vasteland, gevolgd door een week luieren op een mondain of juist stil en groen eiland. Of misschien valt u voor de charme van dat authentieke berghotel waar de eigenaar voor u kookt, met een verblijf in een exclusief resort als afsluiting van de reis. En wat te denken van een bruisende citytrip om vervolgens zeilend langs pittoreske baaitjes en levendige havenplaatsjes volledig tot rust te komen. Griekenland heeft het allemaal en wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis.

UW WENS IS ONS VERTREKPUNT
Voor elke reis die wij samenstellen en regelen, hanteren wij een vaste werkwijze. Daarbij zijn uw wensen altijd het uitgangspunt. Met onze kennis van het land en onze focus op service en kwaliteit maken wij uw reiswensen waar.

ONZE VASTE WERKWIJZE

 • INSPIRATIE
  In onze brochure, op deze website en sociale media vindt u veel inspirerende informatie. Over de verschillende regio’s, speciale plekken om te bezoeken, excursies, voorbeeldreizen en accommodaties. U kunt zich ook opgeven voor onze digitale nieuwsbrieven en evenementen. Griekenland inspireert altijd, in elk seizoen.
 • INVENTARISATIE VAN UW PERSOONLIJKE WENSEN
  U heeft misschien al een beeld van hoe uw ideale Griekenlandreis er uitziet. Graag inventariseren wij uw wensen in een persoonlijk gesprek, via (video)bellen of op gepaste afstand bij ons op kantoor. U geeft aan wanneer dat u uitkomt. Vanzelfsprekend zullen wij tijdens dit gesprek al meteen met u meedenken en u suggesties meegeven.
 • UW PERSOONLIJKE REISVOORSTEL OP MAAT
  Ons team gaat meteen aan de slag om u binnen twee werkdagen uw geheel vrijblijvende persoonlijke reisvoorstel toe te sturen. Helemaal op maat gemaakt, met alles wat u belangrijk vindt en meer. Want ons team gaat vol enthousiasme voor u aan de slag en zet graag een extra stap om u te verrassen. Dat kan zijn met suggesties voor een bijzondere accommodatie of een geweldige afsluiting van uw reis. Wij stemmen dit voorstel persoonlijk met u af. Daarbij heeft u altijd uw vaste contactpersoon, die met u meedenkt, bereikbaar is voor vragen en altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen ter plekke.
 • UW REIS GEREGELD TOT IN DE PUNTJES
  Als u akkoord bent met het voorstel, gaan wij direct aan de slag om alle geplande reisonderdelen vast te leggen: vlucht, vervoer, accommodaties, excursies, dinerreserveringen en andere speciale wensen.
 • VOORPRET EN… HET ANDERE GRIEKENLAND ERVAREN
  Kort voor uw vertrek ontvangt u een gedetailleerd reisoverzicht met praktische informatie en uitgebreide tips. Tijdens uw reis laten wij u wel met rust, maar niet alleen. U kunt ons altijd bereiken. Bij terugkomst horen wij graag van u hoe u de reis heeft ervaren.

PERSOONLIJK ADVIES
Een reis naar het andere Griekenland met Polyplan Reizen betekent het land echt ontdekken. Kennismaken met de rijke geschiedenis, de bijzondere cultuurschatten en alle
charmante en authentieke karakteristieken van elk gebied, met zijn eigen gastvrijheid en gebruiken. Onze ervaren reisadviseurs weten precies waar u moet zijn om uw vakantiedromen werkelijkheid te laten worden. Het uitstippelen en regelen van individuele, unieke reizen is ons specialisme. Met als mooiste compliment: tevreden klanten die voor altijd het andere Griekenland in hun hart hebben gesloten.

VAN ATHENE TOT ZEILEN
Athene bezoeken of zeilen langs de prachtige kilometerslange Griekse kustlijn. Polyplan biedt alle soorten reizen, van A tot Z. Citytrips (denk naast Athene ook eens aan Thessaloniki), culinaire reizen, bijzondere jubileumreizen voor teams en vriendenclubs, een intiem of groots huwelijksfeest – de enige begrenzing van ons aanbod is de bestemming: het andere Griekenland. Vertel ons uw wensen, wij regelen de rest.

VERANTWOORD EN VEILIG REIZEN
Voor elke reis is het vaste vetrekpunt dat u en uw reisgenoten veilig en verantwoord kunnen reizen. Daar kunt u op vertrouwen. Wij kiezen als maatwerk-specialist sowieso voor bestemmingen en accommodaties weg van de massa. Onze accommodaties selecteren wij volgens strikte criteria, waarbij ook de laatste richtlijnen voor gezond en veilig reizen meewegen. De Griekse overheid controleert streng op het naleven van de wettelijke richtlijnen.

DUURZAAMHEID
Bij Polyplan staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Wij zetten ons in de eerste plaats in om onze klanten een onvergetelijke en veilige reis te geven. Tegelijkertijd willen wij iets betekenen voor de lokale leefgemeenschap en het milieu in Griekenland. Dit houdt onder meer in dat wij zoeken naar accommodaties die bewust omgaan met het milieu en hun medewerkers. Door het toerisme op die manier te stimuleren, proberen wij de kansen voor de lokale bevolking te vergroten. Wij opereren altijd vanuit respect voor lokale cultuur, erfgoed en gebruiken.