Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen

Parel op de Peloponnesos

BijĀ Kalamata ligt het schiereiland MessiniĆ«. Hier vindt u pittoreske havenplaatsjes als het levendigeĀ KorĆ³ni, VenetiaansĀ MethĆ³ni en PĆ½los, vroeger bekend als Navarino. Hier, aan de prachtige Costa Navarino, kunt u genieten van luxe en charme, in twee unieke resorts.

Genieten in weelde

The Westin Resort enĀ Romanos Luxury CollectionĀ vanĀ Costa Navarino behoren niet alleen tot de absolute top van Griekenland, maar ook tot de beste accommodaties in het hele Middellandse Zeegebied. U kunt hier heerlijk ontspannen, golfen en zorgeloos genieten van zon, zee en strand en de prachtige Peloponnesos.

Wij adviseren u graag welk resort het beste past bij uw wensen, uw reisgezelschap en uw budget. Natuurlijk is het ook mogelijk om een aantal dagen in Costa Navarino te verblijven, als heerlijke afsluiting van een rondreis over Peloponnesos.

Value cannot be null. Parameter name: mediaItem

Laat uw wensen overtreffen

Grecotel biedt u de mooiste accommodaties, voor welk hotel of resort u ook kiest. Er is speciale aandacht voor elke gast, voor elk reisgezelschap. All-inclusive als u kiest voor een ultiem ontspannen vakantie. Alle faciliteiten zijn met aandacht ontworpen, in stijl met de directe omgeving (die altijd prachtig is), zodat ze zelfs de wensen van de meest verwende gasten overtreffen. Jong én oud.

 • De Costa Navarino Resorts / De Resort van Costa Navarino The Westin Resort

  Het Westin Resort, Costa Navarino, is een oase van rust. Een resort zeer geschikt voor families met kinderen. Bij de bouw van het resort heeft men zich laten inspireren door de laagbouw herenhuizen uit het oude Messinia.

  Lees meer
 • De Costa Navarino Resorts / De Resort van Costa Navarino Romanos Luxury Collection

  Wie gaat voor ultieme luxe, kiest voor de Romanos A Luxury Collection Resort. De kamers en suites van dit prachtige resort zijn voorzien van alle mogelijke comfort en kijken uit op de Ionische zee en de omringende olijvengaarden.

  Lees meer
 • De Costa Navarino Resorts / De Resort van Costa Navarino W Costa Navarino

  Het W Costa Navarino is een gloednieuw resort in de Peloponnesos. Hier vind u rust, ontspanning, wellness, culinaire hoogtepunten en sport.

  Lees meer

De Dunes Course

De Dunes Course werd in 2010 geopend. Deze 18-holes par-72 baan is ontworpen door Bernhard Langer in samenwerking met European Golf Design. Dunes Course ligt in een landschap met spectaculair uitzicht over zee en uitzicht op de rivier. Delen van de baan dicht zijn dicht bij de zee, het hoge duinen grenzend aan het gouden strand. Andere delen van de baan zijn in olijf-en-boomgaarden, terwijl sommige holes langs de kleine rivier lopen. De combinatie van geolvende greens en breede fairways dragen bij aan een unieke stijl en speelbaarheid.
Op Navarino Dunes zijn de Romanos a Luxury collection Resort en de Westin resort Costa Navarino gevestigd. Beiden 5 sterren hoteles behoren tot de absolute internationale top en bieden naar de golfactiviteiten ook bijvoorbeeld welnnes liefhebbers een onvergetelijke ervaring.

The Bay Course

Sinds 2011 is ook de tweede signature golfbaan in gebruik genomen: de Bay Course die is ontworpen door Robert T. Jones Jr. en is schitterend geĆÆntegreerd in het bestaande unieke landschap van Messinia met uitzicht op zee. Vooral dat laatste aspect zorgt er voor dat spelen op deze schitterende baan een overgetelijke ervaring is. De baan wordt gekenmerkt door de olijfbomen, glooiende greens, wijde fairways en diepe potbunkers. Net als bij de Dunes Course zijn bij de aanleg strenge regels gehanteerd met betrekking tot natuurbehoud en watervoorzieningen.
Slechts enkele maanden na de opening kreeg Bay Course al een eervolle vermelding van het vooraanstaande Amerikaanse magazine "Robb Report", waarin de baan werd genoemd als "een van de golfbanen die je gespeeld moet hebben". Een unieke vermelding voor een golfbaan die toen nog geen jaar open was.

Zien is geloven

Een verblijf in The Westin Resort of Romanos Luxury Collection kunnen wij u van harte aanbevelen: hier beleeft u het andere Griekenland in op en top luxe, met ultieme vakantiemogelijkheden voor jong en oud.

Uw reis op maat? Bel of vraag een offerte aan