Wij helpen u graag!

Bel 020-657 5657 of maak een afspraak.

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen

Gun uzelf de vrijheid, geniet op uw manier. Misschien weet u al dat u ergens langer wilt genieten of juist iets overslaan dat u al kent of minder interessant vindt. Of wilt u de route omgekeerd afleggen of koppelen aan een andere. Wellicht wilt u helemaal een eigen route samenstellen, op basis van de aanbevolen accommodaties in één van onze rondreizen. Of denkt u aan een combinatie met een cruise, een paar dagen golfen, een meerdaagse wandeltocht, een weekje zeilen, een citytrip Athene of Thessaloníki. Of twijfelt u nog tussen eigen auto en huurauto. 

Bij ons heeft u de ultieme vrijheid. Zie onze rol vooral als uw adviseur. Wij helpen u bij het nemen van uw beslissingen. Als geen ander weten de Polyplan-specialisten wat past bij uw belangstelling, voorkeuren en mogelijkheden. Wij kennen het hele land, controleren de routes continu en halen overal de krenten uit de pap waar het gaat om exclusieve en/of kleinschalige en karaktervolle accommodaties. Ter plekke stellen we vast of die voldoen aan uw hoge eisen.

Een hotel, archontiko, villa of appartement komt alleen op onze website, als we ons er persoonlijk van hebben kunnen vergewissen dat de accommodatie iets wezenlijks toevoegt aan de beleving van uw autorondreis. Als we er zeker van zijn dat de eigenaren écht op u zitten te wachten, omdat ze het leuk vinden het u individueel naar de zin te maken. Met hartelijke service en met geheimtips. Omdat ze trots zijn op hun omgeving en blij met uw belangstelling daarvoor.