Wij helpen u graag!

Bel 020-657 5657 of maak een afspraak.

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen

Nikos, de vaste Polyplan privégids brengt duizenden jaren Griekse historie tot leven.

Hij is een gewaardeerd lid van de prestigieuze 'Association of Greek National Guides', is universitair geschoold historicus, spreekt 4 talen vloeiend (Engels, Duits, Nederlands en Grieks) en doceerde Grieks op diverse volksuniversiteiten. We hebben het over drs. Nikos, privégids in Griekenland namens Polyplan Reizen die op begrijpelijke en uiterst deskundige wijze groepen begeleidt van 1 tot en met 40 personen in voornamelijk Athene. Daarnaast is Nikos (zoon van Griekse moeder en Nederlandse vader) ook nog correspondent in Griekenland voor BNR nieuwsradio en andere nieuws media.

Het is bekend dat een bekwame gids van groot belang is bij het verkrijgen van een goede indruk van steden, regio's en landen die je als reiziger boekt. Een kwaliteitsgids geeft elke reis een meerwaarde door zijn kennis over de geschiedenis en cultuur. Nikos is een zeer kundige en gecertificeerde reisgids met gigantisch veel kennis over zijn woonplaats Athene en de rest van Griekenland. Hij is een geboren verhalenverteller die de deelnemers aan zijn tours meeneemt naar vervlogen historische tijden en inwijdt in het heden en de toekomst van Griekenland. Vanzelfsprekend is dat hij ook aandacht besteedt aan de culinaire, muzikale en andere facetten van en veelzijdig land.

Nikos brengt duizenden jaren Griekse geschiedenis tot leven op een onderhoudende, spannende en vooral begrijpelijke manier. Het maakt niet uit of zijn gezelschap bestaat uit kinderen, ouderen of meer of minder klassiek geschoolden. Hij past zijn verhaal perfect aan zodat het voor iedereen begrijpelijk is. Nikos vertelt met passie en maakt hierdoor zijn gezelschap vaak enthousiast.

Polyplan Reizen werkt al jaren nauw samen met Nikos die algemeen wordt beschouwd als één van de beste reisgidsen van Athene en Griekenland. Hij is de vaste gids voor Polyplan groepen en via Polyplan is Nikos ook als privégids te boeken. Nikos staat garant voor rondleidingen op top niveau. Zowel voor gidswerkzaamheden voor 1 dag als voor begeleiding die meerdere dagen omvat, zoals het bezoeken van bijzondere bezienswaardigheden buiten Athene als; Delphi, Olympia of de Meteorenkloosters. Voor meer informatie over de mogelijkheden van Nikos kunt u contact opnemen met de specialisten van Polyplan Reizen.
 Nikos Lanser