Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen

Kom naar Cyprus 2.0, de onverstoorbare idylle
Dat was even schrikken, vorig jaar. Nu ook al een crisis in de financiële sector van Cyprus? Oké, het verandert natuurlijk niets aan de pracht en veelzijdigheid van het zonovergoten eiland in de Middellandse Zee. Het is maar een rimpeltje in de lange, illustere geschiedenis. Maar toch…

Je vraagt je toch af of de problemen met de banken gevolgen kunnen hebben voor de geschiktheid van Cyprus als vakantieland. Nou, reken maar: verleidelijke gevolgen! Want de Cyprioten beseffen meer dan ooit tevoren dat hun land het moet hebben van kwaliteitstoerisme. Na tien succesvolle jaren sinds de aansluiting bij de Europese Unie is iedereen er scherp op om u nóg beter te verwennen, de service nog beter te maken en de prijzen te matigen. Het gastvrije eiland is als het ware gereset en u bent dus van harte welkom in Cyprus versie 2.0.

En waarom Polyplan Reizen als bekende Griekenland-specialist nu opnieuw met een Cyprus-brochure komt? Omdat er juist nu veel vraag is naar die typisch Griekse mix van zalig weer, een eeuwenoude én levende cultuur, gastvrijheid en lekker eten, stranden en bergen. Ook Cyprus heeft dat allemaal en nog meer! Met een eigen sausje erover, want zelfs het Grieks dat de trotse, kosmopolitische Cyprioten spreken, klinkt nét een beetje anders.

Ons beproefde concept van speciaal voor u samengestelde reizen is dé manier om van Cyprus te genieten. Deze brochure heet Cyprus à la carte. Daarmee bedoelen we dat uw vakantie geen toeristenmenuutje mag zijn, maar dat elk ingrediënt van de reis naar uw smaak moet zijn. En dat u dus zelf moet kunnen kiezen uit de menukaart.

Deze brochure kunt u daarom lezen als een receptenboek voor fijnproevers. U bepaalt zelf hoe uw ideale vakantie eruitziet. Onze rol is adviseren. Op basis van jarenlange ervaring en een goed netwerk weten we wat Cyprus te bieden heeft. Het is onze roeping u daarvan te laten genieten. Op uw manier. In uw stijl. Comfortabel. In hotels en villa's waar u zich welkom en verwend zult voelen.

Polyplan Reizen is 25 jaar geleden opgericht door mijn vader, Theo Alexandropoulos. Samen met hem, mijn broer Alexander en ons medewerkersteam werken wij graag aan de verwezenlijking van uw vakantiewensen, in ons hoofdkantoor bij Schiphol én on the spot, op Cyprus.

Die persoonlijke benadering is onze kracht. Wij verzorgen uw Cyprusreis op maat. En we blijven bij u tijdens uw reis. Niet letterlijk natuurlijk, maar op de achtergrond. Zodat we ter plekke meteen beschikbaar zijn wanneer u ons nodig heeft. We laten u dus met rust, maar niet alleen.
Namens ons hele team wens ik u veel plezier bij het voorproeven. Wij ontvangen u graag op Cyprus.

Ga naar onze speciale Cyprus website via deze link; http://vakantiecyprus.polyplan.nl/

Chrisoula Alexandropoulos