Wij helpen u graag!

Bel 020-657 5657 of maak een afspraak.

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen

Uw wenst meer informatie te ontvangen over:The Marble Resort Villas

  • Inventariseren van uw wensen; Wij beginnen elke reis met een secure inventarisatie van alle wensen van uw reisgezelschap (jong en oud) en uw budget. Daarbij denken wij graag met u mee en doen wij suggesties op basis van onze jarenlange ervaring en kennis van het andere Griekenland. Met als doel een onvergetelijke reis op maat uit te stippelen.
  • Uw persoonlijke reisvoorstel; Binnen twee werkdagen ontvangt u van ons uw persoonlijke reisvoorstel. Vanzelfsprekend werken wij er net zo lang aan totdat er een voorstel ligt dat beantwoordt aan uw uitgangspunten en wensen.
  • Uw reisplan; Als u besloten heeft de reis te boeken, gaan wij direct aan de slag om alle reisonderdelen vast te leggen: vlucht, vervoer, accommodaties, excursies. U heeft nergens omkijken naar.
  • Het andere Griekenland ervaren; Dan komt het moment waar u en wij naar uitkijken: uw reis naar het andere Griekenland. Tijdens uw reis laten wij u wel met rust, maar niet alleen. U kunt ons altijd bereiken mocht u vragen hebben. En bij terugkomst nemen wij contact met u op om te vernemen hoe u de reis heeft ervaren.
Uw aanvraag kon niet worden bewaard, probeer het opnieuw.
Uw aanvraag is succesvol verzonden

UW AANVRAAG

Polyplan laat u graag kennismaken met het andere Griekenland!