Wij helpen u graag!

Bel 020-657 5657 of maak een afspraak.

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen

Het grootste van de in de Saronische Golf gelegen eilanden op minder dan een uur varen van Athene. De gelijknamige hoofdplaats is een schilderachtige vissersplaats. Een excursie naar de goed bewaard gebleven tempel van de godin Afea levert prachtige vergezichten op.

Andere plaatsjes op dit gedeeltelijk beboste eiland zijn, Aghia Marina aan de oostkust recht tegenover de hoofdplaats Aegina en Perdika, een gezellig klein vissersplaatsje en jachthaven 10 kilometer ten zuiden van de plaats Aegina.

De verbindingen tussen de diverse plaatsjes zijn goed geregeld. Verder is het eiland bekend door het grote aantal pistaches dat hier vandaan komt.

Eilandhoppen in stijl

Op basis van onze ervaring en de feedback van enthousiaste klanten hebben wij ter inspiratie een aantal voorbeeldreizen van eilandhoppen voor u uitgestippeld, ingedeeld naar eilandengroepen. Deze geven u een idee van de vele mogelijkheden. Elke reis is uit te breiden met bijvoorbeeld met een bezoek aan Aígina of andere eilanden binnen de Griekse eilandengroep Argo-Saronische eilanden, in te korten, aan te vullen met bijvoorbeeld een week zeilen of golfen, of af te wisselen met een stedentrip of autoreis – de mogelijkheden zijn praktisch eindeloos.

In Homerus’ heldendicht beleeft Odysseus talloze avonturen tijdens zijn omzwervingen over de Griekse zeeën. Treedt u in zijn voetsporen en kiest u voor een afwisselende reis in stijl langs de Griekse eilanden? Vertel ons uw wensen en wij stippelen uw droomreis uit. Wij organiseren al ruim dertig jaar bijzondere eilandenreizen in Griekenland – een van onze succesformules. Dus trossen los voor uw eigen avontuur, dat wij tot in de puntjes voor u regelen. U hoeft alleen maar te genieten van het Griekse eilandleven.

Accommodaties & hotels in Aígina