Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

LIGGING: Het hotel ligt op slechts 40 minuten varen van de haven van Piraeus en op loopafstand van de haven en de stranden van Aígina-Stad.

FACILITEITEN: Het kleine, stijlvolle hotel beschikt over 12 prachtige ruime kamers, alle uniek ingericht. Vanuit het hotel kijkt u direct uit op de archeologische vindplaats Kolóna. Een mooie ruime volgroeide tuin met terrasjes in de schaduw. Gratis draadloos internet beschikbaar in de receptieruimte. Het hotel heeft een rustige en elegante uitstraling.

KAMERS: De kamers op de eerste en tweede verdieping hebben een enorm panoramisch uitzicht op zee. Kamers zijn stijlvol maar eenvoudig ingericht en voorzien van privéfaciliteiten, waaronder een bad/douche.

GOED OM TE WETEN: Een bezoek aan de Akropolis van Aígina is een aanrader.

Prijsinformatie

Op dit moment worden alle prijzen voor het nieuwe seizoen ingevoerd. Mocht u al een voorstel willen ontvangen kunt u natuurlijk altijd een aanvraag sturen naar ons.

Prijzen per persoon geldig voor seizoen 2019 (t/m 31/10/19)

Voor alle reizen naar Argo-Saronische eilanden geldt:

U kunt gebruik maken van de lijndienst van Transavia, KLM en Aegean naar Athene. Het is ook mogelijk om vanuit Amsterdam, Eindhoven, Dusseldorf en Brussel naar Athene te vliegen. Vervolgens neemt u de ferry vanuit Piraeus naar de Argo-Saronische Eilanden. De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in het hotel van uw keuze.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.