Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

LIGGING: Direct aan Dápia, de promenade en het ontmoetingspunt van de lokale bevolking aan de oude haven van Spétses. Grand Hotel van bijna eeuw oud. Volledig gerestaureerde oorspronkelijke vleugel en nieuwe vleugel.

FACILITEITEN: Exclusief restaurant Dolce Far Niente en gezellige brasserie Le Bonheur voor lichte snacks en salades. De Poseidonion Spa biedt
massages, sauna en een stoombad. De twee zwembaden zijn centraal gelegen in het spacomplex.

KAMERS: Tuin- en zeezichtkamers zijn ingericht met een mix van modern en antiek meubilair. Alle met satelliet-tv, minibar en badkamer met bad of douche, badjas en slippers.

GOED OM TE WETEN: Historisch gebouw, na de renovatie en heropening in 2009, dé place to be op Spétses.

Prijsinformatie

Op dit moment worden alle prijzen voor het nieuwe seizoen ingevoerd. Mocht u al een voorstel willen ontvangen kunt u natuurlijk altijd een aanvraag sturen naar ons.

Prijzen per persoon geldig voor seizoen 2019 (t/m 31/10/19)

Voor alle reizen naar Argo-Saronische eilanden geldt:

U kunt gebruik maken van de lijndienst van Transavia, KLM en Aegean naar Athene. Het is ook mogelijk om vanuit Amsterdam, Eindhoven, Dusseldorf en Brussel naar Athene te vliegen. Vervolgens neemt u de ferry vanuit Piraeus naar de Argo-Saronische Eilanden. De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in het hotel van uw keuze.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.