Wij helpen u graag!

Bel 020-657 5657 of maak een afspraak.

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen

Dit is de kust tussen Piraeus en Kaap Sounion, ook wel De Griekse Riviera.

Met het verplaatsen van het vliegveld van Athene is deze van oudsher zeer mondaine kuststreek in oude glorie hersteld. In verband met de Olympische Spelen werden allerlei voorzieningen getroffen om de kust nog aantrekkelijker en beter bereikbaar te maken vanuit Athene.

Op het terrein van het voormalige vliegveld werden sportaccommodaties gecreëerd waarbij gebruik gemaakt werd van veel groen. Hierdoor ontstond langs de zee een kilometers lange boulevard met afwisselend park en badplaatsjes. Om de bereikbaarheid van de kust hier te verbeteren werd een tramverbinding aangelegd die het centrum van Athene met Glyfada verbindt.

Autorondreis: Uw wens is ons vertrekpunt

Hoe uw autorondreis er ook uitziet: wij adviseren u over welke plaatsen geschikt zijn om langer te verblijven, afhankelijk van uw geplande reisduur. Als u graag Apollo Kust wilt bezoeken, dan kan dat zeker! U ontvangt voor vertrek onze gedetailleerde routebeschrijving, suggesties voor excursies (ook voor de jongere reisgenoten), wetenswaardigheden en benodigde contactgegevens. U heeft een brede keuze uit nieuwe huurauto’s en busjes, desgewenst met chauffeur en privé-gids. Uniek is dat u uw auto op uw eindbestemming kunt inleveren. U hoeft dus geen ‘rondje’ te rijden, maar dat kan natuurlijk wel als u een speciale route voor ogen heeft. Combineer uw autorondreis bijvoorbeeld met een citytrip of ga eilandhoppen.

Onze autorondreizen naar Athene en omgeving behoren tot de paradepaardjes van Polyplan Reizen. Dit gebied nodigt uit tot ontdekkingstochten per auto. De wegen zijn veelal rustig en goed, de routes die wij voor u uitstippelen adembenemend mooi. Dankzij onze maatwerk-aanpak kunnen wij elke reis voor u samenstellen, dus een bezoek aan Apollo Kust kunnen we hier prima inpassen. U bepaalt het tempo. Wilt u veel zien en een grote afstand afleggen? Of ergens langer verblijven, een strandweek op een eiland of een citytrip eraan koppelen? Welke variant u ook bedenkt: Polyplan regelt het voor u.

Accommodaties & hotels in Apollo Kust