Wij helpen u graag!

Bel 020-657 5657 of maak een afspraak.

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

Ligging; Het Acropolis Hill hotel is in het najaar van 2010 geopend op een prachtige locaties in het centrum van Athene in de serene groene omgeving van de  Filopappou berg. De musea, Plaka en bezienswaardigheden van Athene zijn op enkele minuten lopen.

Faciliteiten; Grote lobby lounge met urban karakter, rode zachte banken en een moderne inrichting.  In de overdekte bar worden verfrissende cocktails en lichte maaltijden geserveerd. Naast de receptie is een bibliotheek. Het hotel beschikt over een buitenzwembad omgeven door een tuin met ligbedden.

Accommodatie; Elk kamer is ontworpen in een moderne en toch warm design, met aardse tinten. Een serene omgeving met state of the art faciliteiten. Alle kamers met eigen balkon.

Goed om te weten; Hotel ligt op een bijzondere en rustige plek in het centrum van Athene, maar toch nabij de belangrijkste bezienswaardigheden.

Prijsinformatie

Voor alle reizen naar Athene geldt:

U kunt gebruik maken van de lijndienst van Transavia, KLM en Aegean naar Athene. Het is mogelijk om vanuit Amsterdam, Eindhoven, Düsseldorf en Brussel naar Athene te vliegen. De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in de accommodatie van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.