Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

LIGGING: Aan de rand van het pittoreske bergdorpje Arachova met prachtig uitzicht over de vallei. De beroemde archeologische opgravingen van Delphi liggen op ca. 8 kilometer. In het dorpje Arachova vindt u verschillende traditionele restaurants en cafés.

FACILITEITEN: Receptie met gezellige lounge. Een binnenzwembad en een bar. Heerlijk buffet ontbijt met lokale producten.

KAMERS: Alle verschillende type kamer hebben een balkon met uitzicht op de tuin of de vallei en de omliggende bergen en zijn voorzien van onder andere: een badkamer, flatscreen-tv, airco en een minibar. De kamers zijn ingericht met warme elementen zoals een houten vloer en plafond.

GOED OM TE WETEN: Er is ook gratis openbare parkeergelegenheid beschikbaar. Tijdens de wintermaanden is Arachova een wintersport dorpje.

Prijsinformatie

Op dit moment worden alle prijzen voor het nieuwe seizoen ingevoerd. Mocht u al een voorstel willen ontvangen kunt u natuurlijk altijd een aanvraag sturen naar ons.

Prijzen per persoon geldig voor seizoen 2019 (t/m 31/10/19)

Voor alle reizen naar centraal Griekenland geldt:

U kunt gebruik maken van de lijndienst van Transavia, KLM en Aegean naar Athene. Het is ook mogelijk om vanuit Amsterdam, Eindhoven, Düsseldorf en Brussel naar Athene te vliegen. Verder kunt u tevens wekelijks per charter van Transavia rechtstreeks naar Volos op vrijdag. De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in de accommodatie van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.