Wij helpen u graag!

Bel 020-657 5657 of maak een afspraak.

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen

Door de oude Grieken werd deze plaats beschouwd als middelpunt van de wereld. Tegenwoordig gaat de belangstelling van bezoekers vooral uit naar het “Orakel” waardoor Delphi grote bekendheid kreeg.

Teleurstellend moet het daarom zijn dat de plaats van het Orakel nooit definitief is bepaald. Centraal ligt de Apollo tempel en de vele monumenten die door staten of particulieren aan het heiligdom werden geschonken uit dank voor overwinningen of andere gebeurtenissen. Beslist de moeite waard is ook het bijbehorende museum, waar vooral de bronzen wagenmenner de aandacht trekt.

Autorondreis: Uw wens is ons vertrekpunt

Hoe uw autorondreis er ook uitziet: wij adviseren u over welke plaatsen geschikt zijn om langer te verblijven, afhankelijk van uw geplande reisduur. Als u graag Delphi wilt bezoeken, dan kan dat zeker! U ontvangt voor vertrek onze gedetailleerde routebeschrijving, suggesties voor excursies (ook voor de jongere reisgenoten), wetenswaardigheden en benodigde contactgegevens. U heeft een brede keuze uit nieuwe huurauto’s en busjes, desgewenst met chauffeur en privé-gids. Uniek is dat u uw auto op uw eindbestemming kunt inleveren. U hoeft dus geen ‘rondje’ te rijden, maar dat kan natuurlijk wel als u een speciale route voor ogen heeft. Combineer uw autorondreis bijvoorbeeld met een citytrip of ga eilandhoppen.

Onze autorondreizen naar Centraal Griekenland behoren tot de paradepaardjes van Polyplan Reizen. Dit gebied nodigt uit tot ontdekkingstochten per auto. De wegen zijn veelal rustig en goed, de routes die wij voor u uitstippelen adembenemend mooi. Dankzij onze maatwerk-aanpak kunnen wij elke reis voor u samenstellen, dus een bezoek aan Delphi kunnen we hier prima inpassen. U bepaalt het tempo. Wilt u veel zien en een grote afstand afleggen? Of ergens langer verblijven, een strandweek op een eiland of een citytrip eraan koppelen? Welke variant u ook bedenkt: Polyplan regelt het voor u.

Accommodaties & hotels in Delphi