Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

Ligging; In het pittoreske nautische stadje Galaxidi. Een van de meest authentieke dopjes van Griekenland. Galaxidi heeft goed bewaarde traditionele huizen en gebouwen, prachtige stranden met kristalhelder groenblauwe wateren en een kleine haven, gebruikt door vissersbootjes en jachten, omringd door restaurants en gezellige bars.

Faciliteiten; Het traditionele huis beschikt over een gezellige binnenplaats waar een heerlijk ontbijt wordt geserveerd met eigengemaakte producten met lokale ingrediënten. De eigenaresse staat bekend om de vriendelijke service.

Accommodatie; Het hotel beschikt over een-, twee- en driepersoonskamers, evenals een grote suite en studio's met een kitchenette geschikt voor 4-5 personen. Alle warm ingerichte kamers zijn voorzien van tv, koelkast, airconditioning, een eigen badkamer met douche.

Goed om te weten; Dit hotel gebruiken wij voornamelijk tijdens onze autorondreizen. De naaste omgeving met bijzondere natuur en bezienswaardigheden, zowel als de archeologische opgravingen van Delphi zijn makkelijk bereikbaar.

Prijsinformatie

Op dit moment worden alle prijzen voor het nieuwe seizoen ingevoerd. Mocht u al een voorstel willen ontvangen kunt u natuurlijk altijd een aanvraag sturen naar ons.

Prijzen per persoon geldig voor seizoen 2019 (t/m 31/10/19)

Voor alle reizen naar centraal Griekenland geldt:

U kunt gebruik maken van de lijndienst van Transavia, KLM en Aegean naar Athene. Het is ook mogelijk om vanuit Amsterdam, Eindhoven, Düsseldorf en Brussel naar Athene te vliegen. Verder kunt u tevens wekelijks per charter van Transavia rechtstreeks naar Volos op vrijdag. De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in de accommodatie van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.