Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

Ligging; Klein boetiek hotel in het oude centrum van Náfpaktos. Het oude herenhuis uit 1850 werd door de eigenaresse volledig gerenoveerd en in de oorspronkelijke stijl ingericht met alle moderne faciliteiten.

Faciliteiten; Receptie met lounge en tv, bar. High speed internet. Ontbijtruimte voor zeer verzorgd ontbijt.

Accommodatie; De 6 kamers zijn genoemd naar de 6 dochters en kleindochters van de eigenaresse en met een verfijnde smaak ingericht. Voor de queen size bedden is gebruik gemaakt van het bekende merk "Cocomat" en het meubilair verzorgd door "Kourtis". Minibar, kluisje en strijkijzer.

De badkamers hebben douche, badjassen en slippers en een haardroger.

Goed om te weten; Aardige onderbreking op de autoroutes tussen de Peloponnesos en Delphi.

Prijsinformatie

Op dit moment worden alle prijzen voor het nieuwe seizoen ingevoerd. Mocht u al een voorstel willen ontvangen kunt u natuurlijk altijd een aanvraag sturen naar ons.

Prijzen per persoon geldig voor seizoen 2019 (t/m 31/10/19)

Voor alle reizen naar centraal Griekenland geldt:

U kunt gebruik maken van de lijndienst van Transavia, KLM en Aegean naar Athene. Het is ook mogelijk om vanuit Amsterdam, Eindhoven, Düsseldorf en Brussel naar Athene te vliegen. Verder kunt u tevens wekelijks per charter van Transavia rechtstreeks naar Volos op vrijdag. De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in de accommodatie van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.