Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

Ligging; In het plaatsje Portaria ca. 15 kilometer voorbij de haven van Volos in de heuvels, met uitzicht over de Pagasitikos Golf. Midden in het stadje, op 100 meter van het dorpsplein.

Faciliteiten; Het hele complex bestaat uit vier gebouwen met in totaal 15 kamers van verschillende afmetingen en comfort. Tussen de gebouwen centraal een zwembadje en een tuin met terras. Het hoofdgebouw met receptie, zitkamer, bar en ruimte voor het heel bijzondere, goed verzorgde ontbijt.

Accommodatie; Evenals het gebouw zelf zijn ook de kamers gerestaureerd en het meubilair aangepast aan de oorspronkelijke stijl van de 19e eeuw met handgeborduurde lakens, alles uiteraard met modern comfort. Badkamer met bad/douche en toilet. Andere accommodatie met ruimte voor meerdere personen biedt aparte zitkamer met open haard, satelliet TV, radio- CD speler, groot balkon, jacuzzi en stoombad.

Goed om te weten; Het hotel en het dorpje maken het geheel tot een bijzondere bestemming met veel sfeer.

Prijsinformatie

Op dit moment worden alle prijzen voor het nieuwe seizoen ingevoerd. Mocht u al een voorstel willen ontvangen kunt u natuurlijk altijd een aanvraag sturen naar ons

Prijzen per persoon geldig voor seizoen 2019 (t/m 31/10/19)

Voor alle reizen naar centraal Griekenland geldt:

U kunt gebruik maken van de lijndienst van Transavia, KLM en Aegean naar Athene. Het is ook mogelijk om vanuit Amsterdam, Eindhoven, Düsseldorf en Brussel naar Athene te vliegen. Verder kunt u tevens wekelijks per charter van Transavia rechtstreeks naar Volos op vrijdag. De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in de accommodatie van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.