Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

Ligging; Middenin het plaatsje Portaria, op zo'n 15 kilometer van de haven van Volos, met prachtig uitzicht over de Volosbaai, ligt dit prachtige designhotel. Het gerenoveerde herenhuis ligt op 100 meter van het dorpsplein met winkels, restaurants en taverna's. Vanuit het hotel heeft u een prachtig uitzicht over de Pagastikikosgolf.

Faciliteiten; Receptie met lounge. Ontbijtruimte waar u elke ochtend kunt genieten van lokale gerechten. Zwembad met ligstoelen.

Accommodatie; 10 traditioneel ingerichte kamers met luxefaciliteiten, waaronder tv en gratis Wi-Fi. Badkamer met douche.

Goed om te weten; In de directe omgeving veel mogelijkheden voor wandelingen, onder andere langs watervallen en naar het plaatsje Makrinitsa.

Prijsinformatie

Op dit moment worden alle prijzen voor het nieuwe seizoen ingevoerd. Mocht u al een voorstel willen ontvangen kunt u natuurlijk altijd een aanvraag sturen naar ons

Prijzen per persoon geldig voor seizoen 2019 (t/m 31/10/19)

Voor alle reizen naar centraal Griekenland geldt:

U kunt gebruik maken van de lijndienst van Transavia, KLM en Aegean naar Athene. Het is ook mogelijk om vanuit Amsterdam, Eindhoven, Düsseldorf en Brussel naar Athene te vliegen. Verder kunt u tevens wekelijks per charter van Transavia rechtstreeks naar Volos op vrijdag. De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in de accommodatie van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.