Wij helpen u graag!

Bel 020-657 5657 of maak een afspraak.

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen

Eiland met grote aantrekkingskracht voor vooral jeugdige en avontuurlijke toeristen. Tussen de kleine haven en het prachtige Mylopotamos strand ligt de tegen de hellingen gebouwde hoofdplaats Chora.

Windmolens maar vooral ook taverna’s, discotheken en nachtclubs beheersen hier het beeld. Veel rustiger is het aan de andere kanten van het eiland bij Ag Theoditis en Manganari, de prachtige stranden hier bereikt men dwars over het eiland of met een bootje vanuit de haven.

Ios claimt bovendien de plaats te zijn waar de dichter Homeros ligt begraven.

Eilandhoppen in stijl

Op basis van onze ervaring en de feedback van enthousiaste klanten hebben wij ter inspiratie een aantal voorbeeldreizen van eilandhoppen voor u uitgestippeld, ingedeeld naar eilandengroepen. Deze geven u een idee van de vele mogelijkheden. Elke reis is uit te breiden met bijvoorbeeld met een bezoek aan Ios of andere eilanden binnen de Griekse eilandengroep Cycladen, in te korten, aan te vullen met bijvoorbeeld een week zeilen of golfen, of af te wisselen met een stedentrip of autoreis – de mogelijkheden zijn praktisch eindeloos.

In Homerus’ heldendicht beleeft Odysseus talloze avonturen tijdens zijn omzwervingen over de Griekse zeeën. Treedt u in zijn voetsporen en kiest u voor een afwisselende reis in stijl langs de Griekse eilanden? Vertel ons uw wensen en wij stippelen uw droomreis uit. Wij organiseren al ruim dertig jaar bijzondere eilandenreizen in Griekenland – een van onze succesformules. Dus trossen los voor uw eigen avontuur, dat wij tot in de puntjes voor u regelen. U hoeft alleen maar te genieten van het Griekse eilandleven.

Accommodaties & hotels in Ios