Wij helpen u graag!

Bel 020-657 5657 of maak een afspraak.

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

Private Luxury

Náxos-Stad is zonder twijfel één van de mooiste dorpjes die de Cycladen rijk is. De stad ademt de historische sfeer van weleer en is een geliefde vakantiebestemming van velen. De klim vanaf de haven tot aan het Venetiaanse kasteel bovenaan de stad brengt u door smalle en steile straatjes, die aan weerszijden opgesierd worden door oude stenen huisjes. Ook de stranden in de omgeving zijn subliem. Voor alle bezienswaardigheden hoeft u bovendien nooit ver te reizen. Een karakteristieke foto van het eiland maakt u bij de historische tempelpoort ‘Portara’. Wilt u meer zien, dan is Náxos bovendien perfect te combineren met andere eilanden.

Archaion Kallos Estate

In een authentiek Griekse omgeving verblijven met familie en vrienden? Archaion Kallos Estate biedt u hier alle gelegenheid toe. De luxe villa voor 6-12 personen heeft een geweldige uitstraling. Hier voelt u zich al snel thuis. De villa herbergt 5 slaapkampers en wordt verhuurd inclusief kok, butler, kamermeisje en tuinman. Het zal u dus aan niets ontbreken. Het voormalige waterreservoir is omgebouwd tot een prachtig zwembad, dat is gelegen in een grote privétuin. Een ideale plek voor heerlijke, lome uurtjes in complete privacy. De privékapel en tennisbaan staan altijd tot uw beschikking en het prachtige strand van Agios Georgios ligt op slechts 200 meter afstand. Vanuit Archaion Kallos is het slechts 400 meter naar het centrum van Náxos-Stad. Uw kok bereidt elke dag de meest heerlijke gerechten, waar mogelijk met groenten uit eigen tuin. Deze luxe villa maakt van uw vakantiehuis een echt thuis.Prijsinformatie

Voor alle reizen naar de Cycladen geldt:

U kunt gebruik maken van de lijndienst van Transavia, KLM en Aegean naar Athene. Het is ook mogelijk om vanuit Amsterdam, Eindhoven, Düsseldorf en Brussel naar Athene te vliegen. Vervolgens vaart u met de ferry vanuit Piraeus naar de Cycladen. Verder kunt u tevens met de wekelijkse charter van transavia.com rechtstreeks naar Mykonos of Santorini. De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in het hotel van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.