Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

LIGGING: Op een heuvel in het gebied van Stelida, op 2,5 km van de stad Naxos en 700 meter van het Agios Prokopios strand, een van de mooiste stranden van Naxos. In de nabije omgeving vindt u verschillende restaurants en bars.

FACILITEITEN: Alle Naxian villa’s & Suites zijn gebouwd volgens Cycladische architectonische stijl waar voornamelijk gebruik is gemaakt van natuurlijke materialen, zoals het beroemde Naxos marmer,
graniet, steen en hout waarmee een serene omgeving is gecre√ęerd. Receptie,¬†bar en restaurant waar het ontbijt wordt geserveerd, maar ook beschikbaar¬†is voor lunch en diner.

ACCOMMODATIE: Alle premium villa’s en suites zijn uitgerust met moderne faciliteiten waaronder; een eigen zwembad, uitzicht op zee, terras of balkon, jacuzzi en espressomachines. Sommige
suites met gedeeld zwembad.

GOED OM TE WETEN: Bij deze accommodatie adviseren wij een auto te huren. Naxian Collection is een van de mooiste accommodaties van het eiland.

Prijsinformatie

Op dit moment worden alle prijzen voor het nieuwe seizoen ingevoerd. Mocht u al een voorstel willen ontvangen kunt u natuurlijk altijd een aanvraag sturen naar ons.

Prijzen per persoon geldig voor seizoen 2019 (t/m 31/10/19)

Voor alle reizen naar de Cycladen geldt:

U kunt gebruik maken van de lijndienst van Transavia, KLM en Aegean naar Athene. Het is ook mogelijk om vanuit Amsterdam, Eindhoven, D√ľsseldorf en Brussel naar Athene te vliegen. Vervolgens vaart u met de ferry vanuit Piraeus naar de Cycladen. Verder kunt u tevens met de wekelijkse charter van transavia.com rechtstreeks naar Mykonos (ma) of Santorini (ma/vr). De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert¬† volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in het hotel van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.