Wij helpen u graag!

Bel 020-657 5657 of maak een afspraak.

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

LIGGING: In de straatjes van de oude stad, vlakbij de Ekatontapiliani, de kerk met de 100 deuren. Op 200 meter van de haven. De markt, het uitgaansleven met bars en restaurants, de bushalte en stranden op loopafstand.

FACILITEITEN: Centraal in het complex is de citroenboomgaard met in de tuin een kleine bar en rondom de studio’s en appartementen. Studio’s zijn geschikt voor 2 tot 4 personen en appartementen met aparte slaapkamer voor 2 tot 5 personen. Tevens zijn er enkele hotelkamers.

ACCOMMODATIE: Alle studio’s en appartementen hebben een kitchenette met koelkast en airconditioning. De appartementen liggen met de veranda direct aan de tuin. De studio’s en kamers hebben elk een balkon en badkamer met douche. Dagelijks schoonmaak.

GOED OM TE WETEN: Een kleinschalige en vriendelijke accommodatie.

Prijsinformatie

Voor alle reizen naar de Cycladen geldt:

U kunt gebruik maken van de lijndienst van Transavia, KLM en Aegean naar Athene. Het is ook mogelijk om vanuit Amsterdam, Eindhoven, Düsseldorf en Brussel naar Athene te vliegen. Vervolgens vaart u met de ferry vanuit Piraeus naar de Cycladen. Verder kunt u tevens met de wekelijkse charter van transavia.com rechtstreeks naar Mykonos of Santorini. De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in het hotel van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.