Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

LIGGING: In het karakteristieke plaatsje Náousa, op 50 meter van Piperistand en 200 meter van centrum. Kijkt uit op Baai van Náousa.

FACILITEITEN: Hoge kwaliteit service en faciliteiten. Zwembad met Infinity lounge en bar. Ook vanuit het zwembad heeft u uitzicht over de baai.

KAMERS: Verschillende formaten kamers, appartementen en suites die alle over airconditioning beschikken. De kamers en appartementen zijn geschikt voor 2 tot 4 personen. De superior appartementen hebben twee aparte slaapkamers met elk een eigen badkamer plus een keuken. De suites zijn geschikt voor 2 tot 6 personen en hebben elk een jacuzzi. De ruimste suite heeft twee slaapkamers en keuken. Alles in traditionele stijl ingericht.

GOED OM TE WETEN: Prachtig zwembad.

Prijsinformatie

Op dit moment worden alle prijzen voor het nieuwe seizoen ingevoerd. Mocht u al een voorstel willen ontvangen kunt u natuurlijk altijd een aanvraag sturen naar ons.

Prijzen per persoon geldig voor seizoen 2019 (t/m 31/10/19)

Voor alle reizen naar de Cycladen geldt:

U kunt gebruik maken van de lijndienst van Transavia, KLM en Aegean naar Athene. Het is ook mogelijk om vanuit Amsterdam, Eindhoven, D√ľsseldorf en Brussel naar Athene te vliegen. Vervolgens vaart u met de ferry vanuit Piraeus naar de Cycladen. Verder kunt u tevens met de wekelijkse charter van transavia.com rechtstreeks naar Mykonos (ma) of Santorini (ma/vr). De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert¬† volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in het hotel van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.