Wij helpen u graag!

Bel 020-657 5657 of maak een afspraak.

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

LIGGING: 10 minuten lopen van het centrum van het gezellige Náousa. Direct aan het zandstrand van het Agii Anargiri. Slechts een aantal bomen
scheiden het hotel van het strand.

FACILITEITEN: Het door een Griekse familie gerunde hotel heeft een charmante binnenplaats en tuin die overloopt naar het strand. Verder is er de receptie, bar, ontbijtzaal, lounge met boeken, toegang tot internet en airco. Bij het ontbijt worden lokale producten geserveerd en de snackbar heeft verschillende tussendoortjes.

ACCOMMODATIE: Er zijn verschillende kamertypes, te weten standaard en superior kamers alsmede studio’s en appartementen. Daarnaast zijn er een aantal suites, waarvan 1 ruime 2 kamer suite executive met jacuzzi op het balkon.

GOED OM TE WETEN: De combinatie van de ligging in het centrum van Naoussa en het prachtige strand maken het een aantrekkelijke
accommodatie. Het haventje ligt circa 10 minuten lopen van het hotel waar vanuit vissersbootjes vertrekken naar omliggende stranden.

Prijsinformatie

Voor alle reizen naar de Cycladen geldt:

U kunt gebruik maken van de lijndienst van Transavia, KLM en Aegean naar Athene. Het is ook mogelijk om vanuit Amsterdam, Eindhoven, Düsseldorf en Brussel naar Athene te vliegen. Vervolgens vaart u met de ferry vanuit Piraeus naar de Cycladen. Verder kunt u tevens met de wekelijkse charter van transavia.com rechtstreeks naar Mykonos of Santorini. De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in het hotel van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.