Wij helpen u graag!

Bel 020-657 5657 of maak een afspraak.

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

LIGGING: In rustige omgeving met uitzicht over het neoklassieke Ermoúpoli. 170 jaar oud herenhuis van de beroemde Griekse beeldhouwer George Vitalis. Gerestaureerd in oorspronkelijke stijl. Behalve per auto kan men het hotel te voet bereiken, namelijk via de twee trapstraatjes vanaf de haven of het stadhuis.

FACILITEITEN: Receptie met toegang tot internet, uitgebreid ontbijt in de ontbijtzaal. Lounge met openhaard. Gasten kunnen tevens een wandeltocht over het eiland maken.

KAMERS: In totaal 11 ruime kamers en 2 suites uitgevoerd in de oorspronkelijke stijl. Alle beschikken onder andere over airco, wifi, tv en badkamer met douche. De ruimte op de begane grond is gereserveerd voor ontspanning van de gasten.

GOED OM TE WETEN: Zeer sfeervol en knus hotel.

Prijsinformatie

Voor alle reizen naar de Cycladen geldt:

U kunt gebruik maken van de lijndienst van Transavia, KLM en Aegean naar Athene. Het is ook mogelijk om vanuit Amsterdam, Eindhoven, Düsseldorf en Brussel naar Athene te vliegen. Vervolgens vaart u met de ferry vanuit Piraeus naar de Cycladen. Verder kunt u tevens met de wekelijkse charter van transavia.com rechtstreeks naar Mykonos of Santorini. De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in het hotel van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.