Wij helpen u graag!

Bel 020-657 5657 of maak een afspraak.

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

Kunstzinnige luxe

Romantisch Santorini laat menig hart sneller kloppen. De lieflijke witte huisjes en de mooiste zonsondergangen geven het een sprookjesachtige uitstraling. Steile kliffen, overweldigende natuur en niet te vergeten de imposante Caldera laten zien dat het eiland ook een ruige kant heeft. Uw zintuigen worden ook op een andere manier geprikkeld: op het eiland vindt u de beste restaurants van Griekenland, inclusief die met een Michelinster. Op Santorini zijn de accommodaties ondergeschikt aan het eiland. Op deze feeërieke bestemming wil uiteindelijk iedereen overnachten…

Canaves Oía Hotels & Suite

Op het noordwestelijke puntje van Santorini biedt Canaves Oía Hotel & Suites u het beste uitzicht op de Caldera én op de meest onvergetelijke zonsondergangen. De suites van het bijzondere, kleinschalige complex zijn in traditionele stijl ingericht. Met antieke meubels en kunstzinnige eyecatchers drukt de eigenaar een geweldig eigenzinnig stempel op dit gedeelte van Canaves. Anderzijds herbergt het hotel juist weer luxe kamers die volledig in het teken staan van moderniteit en minimalisme. Canaves Oía is onderdeel van Small Luxury Hotels of the World.

Prijsinformatie

Voor alle reizen naar de Cycladen geldt:

U kunt gebruik maken van de lijndienst van Transavia, KLM en Aegean naar Athene. Het is ook mogelijk om vanuit Amsterdam, Eindhoven, Düsseldorf en Brussel naar Athene te vliegen. Vervolgens vaart u met de ferry vanuit Piraeus naar de Cycladen. Verder kunt u tevens met de wekelijkse charter van transavia.com rechtstreeks naar Mykonos of Santorini. De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in het hotel van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.