Wij helpen u graag!

Bel 020-657 5657 of maak een afspraak.

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen

Cycladen eiland in het verlengde van het langs het vasteland gelegen eiland Evia. Lange tijd overheerst door de Venetianen die in het midden van het eiland op de Exovorgaberg een fort achterlieten.

Typisch voor het eiland zijn de over het hele eiland verspreide duiventorens uit dezelfde tijd. De grootste bekendheid echter heeft het eiland als bedevaartplaats van Maria, evenals Lourdes en Fatima. De grootste feestdagen, waarop men vanuit heel Griekenland naar Tinos reist, zijn daarom 25 maart en 15 augustus.

De hoofdplaats Tinos – een typisch wit Cycladen plaatsje - wordt beheerst door de bijzondere Panagia Evangelistria kerk, toegewijd aan Maria. Bij Tinos en aan de andere kant van het eiland bij Panormos zandstranden. De natuur op het eiland nodigt uit voor enkele aardige en sportieve (wandel)tochten.

Eilandhoppen in stijl

Op basis van onze ervaring en de feedback van enthousiaste klanten hebben wij ter inspiratie een aantal voorbeeldreizen van eilandhoppen voor u uitgestippeld, ingedeeld naar eilandengroepen. Deze geven u een idee van de vele mogelijkheden. Elke reis is uit te breiden met bijvoorbeeld met een bezoek aan Tínos of andere eilanden binnen de Griekse eilandengroep Cycladen, in te korten, aan te vullen met bijvoorbeeld een week zeilen of golfen, of af te wisselen met een stedentrip of autoreis – de mogelijkheden zijn praktisch eindeloos.

In Homerus’ heldendicht beleeft Odysseus talloze avonturen tijdens zijn omzwervingen over de Griekse zeeën. Treedt u in zijn voetsporen en kiest u voor een afwisselende reis in stijl langs de Griekse eilanden? Vertel ons uw wensen en wij stippelen uw droomreis uit. Wij organiseren al ruim dertig jaar bijzondere eilandenreizen in Griekenland – een van onze succesformules. Dus trossen los voor uw eigen avontuur, dat wij tot in de puntjes voor u regelen. U hoeft alleen maar te genieten van het Griekse eilandleven.

Accommodaties & hotels in Tínos