Wij helpen u graag!

Bel 020-657 5657 of maak een afspraak.

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen

In de Griekse mythologie was Icarus (Ikaros) een gevangene van de Kretenzer koning Minos, die vluchtte door zich te voorzien van vleugels, dichtgemaakt met was. Bij Ikaría Ικαρία aangekomen wilde hij het eiland bewonderen maar daarbij kwam hij te dicht bij de zon. De was smolt en Icarus stortte in zee. Als u Ikaría ook wilt bewonderen, is een veilige veerboot vanuit Sámos een betere optie. Het eiland is bergachtig en in de dalen en vlakten zeer groen, dankzij overvloedige regenval in de winter.

Eilandhoppen in stijl

Op basis van onze ervaring en de feedback van enthousiaste klanten hebben wij ter inspiratie een aantal voorbeeldreizen van eilandhoppen voor u uitgestippeld, ingedeeld naar eilandengroepen. Deze geven u een idee van de vele mogelijkheden. Elke reis is uit te breiden met bijvoorbeeld met een bezoek aan Ikaria of andere eilanden binnen de Griekse eilandengroep Dodekanesos, in te korten, aan te vullen met bijvoorbeeld een week zeilen of golfen, of af te wisselen met een stedentrip of autoreis – de mogelijkheden zijn praktisch eindeloos.

In Homerus’ heldendicht beleeft Odysseus talloze avonturen tijdens zijn omzwervingen over de Griekse zeeën. Treedt u in zijn voetsporen en kiest u voor een afwisselende reis in stijl langs de Griekse eilanden? Vertel ons uw wensen en wij stippelen uw droomreis uit. Wij organiseren al ruim dertig jaar bijzondere eilandenreizen in Griekenland – een van onze succesformules. Dus trossen los voor uw eigen avontuur, dat wij tot in de puntjes voor u regelen. U hoeft alleen maar te genieten van het Griekse eilandleven.

Accommodaties & hotels in Ikaria