Wij helpen u graag!

Bel 020-657 5657 of maak een afspraak.

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen

Kos Κως is een gewild vakantie-eiland waardoor het pure Griekenland er moeilijker te vinden is. Kos-Stad wordt gedomineerd door de middeleeuwse johannietervesting. Kos was het thuis van Hippocrates, de vader van de geneeskunde. Het Asklepieíon Ασκληπιείο, het ‘medisch centrum’ uit de oudheid, is een van de belangrijkste historische plekken van Griekenland. Kardámena Καρδάμαινα geldt als één van de drukste vakantieoorden van het eiland, met een bruisend nachtleven en allerlei (watersport)activiteiten.

Eilandhoppen in stijl

Op basis van onze ervaring en de feedback van enthousiaste klanten hebben wij ter inspiratie een aantal voorbeeldreizen van eilandhoppen voor u uitgestippeld, ingedeeld naar eilandengroepen. Deze geven u een idee van de vele mogelijkheden. Elke reis is uit te breiden met bijvoorbeeld met een bezoek aan Kos of andere eilanden binnen de Griekse eilandengroep Dodekanesos, in te korten, aan te vullen met bijvoorbeeld een week zeilen of golfen, of af te wisselen met een stedentrip of autoreis – de mogelijkheden zijn praktisch eindeloos.

In Homerus’ heldendicht beleeft Odysseus talloze avonturen tijdens zijn omzwervingen over de Griekse zeeën. Treedt u in zijn voetsporen en kiest u voor een afwisselende reis in stijl langs de Griekse eilanden? Vertel ons uw wensen en wij stippelen uw droomreis uit. Wij organiseren al ruim dertig jaar bijzondere eilandenreizen in Griekenland – een van onze succesformules. Dus trossen los voor uw eigen avontuur, dat wij tot in de puntjes voor u regelen. U hoeft alleen maar te genieten van het Griekse eilandleven.

Accommodaties & hotels in Kos