Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

LIGGING: Op ongeveer 1 kilometer van een van de mooiste stranden van Pátmos genaamd Gríkos. Op circa 5 kilometer van Pátmos-Stad.

FACILITEITEN: Patmos Aktis Suites & Spa is een van de meest luxueuze hotels van het eiland, met moderne faciliteiten zoals exclusieve spa, zwembad, bar en een spectaculaire restaurant op een unieke ligging aan de kust.

KAMERS: 56 Kamers en suites voorzien van gratis wifi, minibar, tv en badkamer met bad of douche. Alle kamers hebben een eigen balkon met
uitzicht op het zwembad. Diverse kamertypen, van tweepersoonskamers tot suites met privézwembad en maisonnettes.

GOED OM TE WETEN: Centraal gelegen, dus handig om het eiland te verkennen.

Prijsinformatie

Op dit moment worden alle prijzen voor het nieuwe seizoen ingevoerd. Mocht u al een voorstel willen ontvangen kunt u natuurlijk altijd een aanvraag sturen naar ons.

Prijzen per persoon geldig voor seizoen 2019 (t/m 31/10/19)

Voor alle reizen naar de Dodekanesos geldt:

U kunt gebruik maken van de charter van Transavia rechtstreeks naar Rhodos & Kos op (di/do/zo). De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in het hotel van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat! 

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.