Wij helpen u graag!

Bel 020-657 5657 of maak een afspraak.

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen

Aan de ruim 80 kilometer lange kust van Epirus aan de Ionische Zee, tussen Preveza en Igoumenitsa liggen een aantal aantrekkelijke badplaatsjes. Verreweg de grootste hiervan is Parga. Het stadje wordt gedomineerd door “Het Kasteel”, diverse malen verwoest en weer opgebouwd. Onder het kasteel de kronkelende straatjes met de vele (souvenir)winkeltjes en tavernas. Langs de hele haven een wandel boulevard met tientallen terrasjes. Vlak naast de haven het strand van Parga zelf.

Meer prachtige uitgestrekte stranden liggen aan weerszijden van het plaatsje en zijn eenvoudig lopend te bereiken of vanuit de haven met bootjes die de hele dag door de verbinding tussen de diverse stranden verzorgen. Het achterland van Parga is opmerkelijk groen, waarbij vooral de eeuwenoude hoge olijfbomen opvallen.

Autorondreis: Uw wens is ons vertrekpunt

Hoe uw autorondreis er ook uitziet: wij adviseren u over welke plaatsen geschikt zijn om langer te verblijven, afhankelijk van uw geplande reisduur. Als u graag Párga wilt bezoeken, dan kan dat zeker! U ontvangt voor vertrek onze gedetailleerde routebeschrijving, suggesties voor excursies (ook voor de jongere reisgenoten), wetenswaardigheden en benodigde contactgegevens. U heeft een brede keuze uit nieuwe huurauto’s en busjes, desgewenst met chauffeur en privé-gids. Uniek is dat u uw auto op uw eindbestemming kunt inleveren. U hoeft dus geen ‘rondje’ te rijden, maar dat kan natuurlijk wel als u een speciale route voor ogen heeft. Combineer uw autorondreis bijvoorbeeld met een citytrip of ga eilandhoppen.

Onze autorondreizen naar Epirus behoren tot de paradepaardjes van Polyplan Reizen. Dit gebied nodigt uit tot ontdekkingstochten per auto. De wegen zijn veelal rustig en goed, de routes die wij voor u uitstippelen adembenemend mooi. Dankzij onze maatwerk-aanpak kunnen wij elke reis voor u samenstellen, dus een bezoek aan Párga kunnen we hier prima inpassen. U bepaalt het tempo. Wilt u veel zien en een grote afstand afleggen? Of ergens langer verblijven, een strandweek op een eiland of een citytrip eraan koppelen? Welke variant u ook bedenkt: Polyplan regelt het voor u.

Accommodaties & hotels in Párga