Wij helpen u graag!

Bel 020-657 5657 of maak een afspraak.

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen

Preveza een bijzonder aantrekkelijke stad gelegen aan de ingang tot de Golf van Arta met een uitgestrekte boulevard langs de haven en een aaneenschakeling van terrasjes. Achter deze boulevard smalle straatjes met taverna’s en koffiehuizen.

Preveza is een zeer goed uitgangspunt voor verkenningen door het zuidelijk deel van Epirus met Nikopolis, ooit door keizer Augustus bedoeld als hoofdstad van dit gebied en de Nekromantion, de plaats aan de rivier de Acheron waar volgens de Griekse mythologie, de veerman Charon de doden afleverde voor hun reis naar de onderwereld

Autorondreis: Uw wens is ons vertrekpunt

Hoe uw autorondreis er ook uitziet: wij adviseren u over welke plaatsen geschikt zijn om langer te verblijven, afhankelijk van uw geplande reisduur. Als u graag Préveza wilt bezoeken, dan kan dat zeker! U ontvangt voor vertrek onze gedetailleerde routebeschrijving, suggesties voor excursies (ook voor de jongere reisgenoten), wetenswaardigheden en benodigde contactgegevens. U heeft een brede keuze uit nieuwe huurauto’s en busjes, desgewenst met chauffeur en privé-gids. Uniek is dat u uw auto op uw eindbestemming kunt inleveren. U hoeft dus geen ‘rondje’ te rijden, maar dat kan natuurlijk wel als u een speciale route voor ogen heeft. Combineer uw autorondreis bijvoorbeeld met een citytrip of ga eilandhoppen.

Onze autorondreizen naar Epirus behoren tot de paradepaardjes van Polyplan Reizen. Dit gebied nodigt uit tot ontdekkingstochten per auto. De wegen zijn veelal rustig en goed, de routes die wij voor u uitstippelen adembenemend mooi. Dankzij onze maatwerk-aanpak kunnen wij elke reis voor u samenstellen, dus een bezoek aan Préveza kunnen we hier prima inpassen. U bepaalt het tempo. Wilt u veel zien en een grote afstand afleggen? Of ergens langer verblijven, een strandweek op een eiland of een citytrip eraan koppelen? Welke variant u ook bedenkt: Polyplan regelt het voor u.

Accommodaties & hotels in Préveza