Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

Ligging; Midden in het centrum van Preveza op 500 meter van het "Kiani Akti" strand, 2 kilometer van "Alonaki" strand en 4 kilometer van het vliegveld. Modern hotel in Neo klassieke stijl.

Faciliteiten; Vrij parkeren, receptie, lobby-bar, kluisje, Wi-Fi gratis, fietsen gratis, internet. Volledig niet-roken. Buffet ontbijt. Restaurant met traditioneel Griekse en Italiaanse keuken.

Accommodatie; Moderne inrichting, airco, satelliet TV, badkamer met bad/douche.

Bijzonderheden; Leuke plek om te overnachten voordat u de volgende ochtend op de luchthaven moet zijn voor uw terugvlucht naar Amsterdam.

Prijsinformatie

Op dit moment worden alle prijzen voor het nieuwe seizoen ingevoerd. Mocht u al een voorstel willen ontvangen kunt u natuurlijk altijd een aanvraag sturen naar ons.

Prijzen per persoon geldig voor seizoen 2019 (t/m 31/10/19)

Voor alle reizen naar Epirus geldt:

U kunt gebruik maken van de wekelijkse charter van Transavia rechtstreeks naar Preveza op dinsdag en zaterdag. De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in de accommodatie van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt. 

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.