Wij helpen u graag!

Bel 020-657 5657 of maak een afspraak.

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen

Of Kerkyra zoals het in Griekenland beter bekend is, was ruim een eeuw geleden al een geliefd vakantieoord.

De stad heeft een zeer afwisselend karakter, door de vele bouwstijlen waant de bezoeker zich eerst in Parijs om even later langs typisch Italiaanse architectuur te wandelen.

De oude stad biedt smalle straatjes, waar het gezellig winkelen is. De vele terrasjes en het grote plein dragen bij aan een voorname indruk. Anders dan op sommige andere eilanden liggen de hotels en de interessante plaatsen verspreid over het hele eiland. Corfu is daarom geen eiland om op een plaats te blijven, het vraagt erom om uitgebreid verkend te worden.

De mooiste uitgestrekte stranden liggen aan de westkust, terwijl langs de oostkust de meeste plaatsjes liggen. De excursie mogelijkheden zijn talrijk, enige dagen autohuur zal daarom zeker bijdragen aan een geslaagde vakantie

Eilandhoppen in stijl

Op basis van onze ervaring en de feedback van enthousiaste klanten hebben wij ter inspiratie een aantal voorbeeldreizen van eilandhoppen voor u uitgestippeld, ingedeeld naar eilandengroepen. Deze geven u een idee van de vele mogelijkheden. Elke reis is uit te breiden met bijvoorbeeld met een bezoek aan Corfu of andere eilanden binnen de Griekse eilandengroep Ionische eilanden, in te korten, aan te vullen met bijvoorbeeld een week zeilen of golfen, of af te wisselen met een stedentrip of autoreis – de mogelijkheden zijn praktisch eindeloos.

In Homerus’ heldendicht beleeft Odysseus talloze avonturen tijdens zijn omzwervingen over de Griekse zeeën. Treedt u in zijn voetsporen en kiest u voor een afwisselende reis in stijl langs de Griekse eilanden? Vertel ons uw wensen en wij stippelen uw droomreis uit. Wij organiseren al ruim dertig jaar bijzondere eilandenreizen in Griekenland – een van onze succesformules. Dus trossen los voor uw eigen avontuur, dat wij tot in de puntjes voor u regelen. U hoeft alleen maar te genieten van het Griekse eilandleven.

Accommodaties & hotels in Corfu