Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

LIGGING: Op het minuscule eilandje Paxí, de parel van de Ionische Zee. Torri e Merli is een achttiende-eeuws gebouw dat met veel zorg is gerenoveerd. Met de hoogste architectonische normen in combinatie met traditioneel en eigentijds meubilair is een bijzondere sfeer gecreëerd. Te midden van een olijfboomgaard met stenen terrassen en tuinen.

FACILITEITEN: Ontvangstruimte met een ontspannen sfeer, comfortabele meubels en romantische verlichting. Een tearoom vindt u in de oude kelder. Zwembad, ontworpen in perfecte harmonie met zijn omgeving, met een ongeëvenaard uitzicht. Ontbijtruimte met heerlijke verse producten. Schoonheidsbehandelingen en massages in de Olive Spa.

KAMERS: Voorzien van een woonkamer met een prachtig uitzicht waarvan gedeeltelijk op zee, badkamer met douche, airco, tv, wifi en minibar. De meeste kamers hebben een slaapbank voor een derde persoon of kinderen ouder dan 12 jaar oud.

GOED OM TE WETEN: Fijne decoratie, chique en romantische sfeer. Mede door het zwembad met een ongeëvenaard uitzicht is Torri e Merli de meest vooraanstaande accommodatie op Paxí.

Prijsinformatie

Op dit moment worden alle prijzen voor het nieuwe seizoen ingevoerd. Mocht u al een voorstel willen ontvangen kunt u natuurlijk altijd een aanvraag sturen naar ons.

Prijzen per persoon geldig voor zomer 2019 (t/m 31/10/19)

Voor alle reizen naar de Ionische Eilanden geldt:

U kunt gebruik maken van de wekelijkse charters van Transavia rechtstreeks naar Preveza/Lefkas op (di/za), Corfu (wo/za) Kefalonia (di/za) en Zakynthos (wo/za). De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in de accommodatie van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt. 

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie is op aanvraag.