Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

LIGGING: In het gezellige plaatsje Agia Marína, 8 kilometer ten westen van Chaniá, van zee en zandstrand gescheiden door de weg. Tien minuten lopen naar het mondaine Plataniás.

FACILITEITEN: De 5 gebouwen van het complex liggen rondom het zwembad met kinderbad en terras met ligbedden en parasols. Pool bar. Het geheel ligt in een fraaie tuin. In het hoofdgebouw de receptie en een gezellige lounge.

ACCOMMODATIE: 11 studio’s en 11 appartementen met een of twee slaapkamers. Alle eenheden hebben airconditioning, telefoon en internetaansluiting, tv, volledig ingerichte kitchenette en koelkast. Badkamer met douche en balkon of terras. Drie keer per week wordt er schoongemaakt en twee keer per week het linnengoed verwisseld. Accommodatie is op basis logies.

GOED OM TE WETEN: Zeer geschikt voor (jonge) gezinnen.

Prijsinformatie

Op dit moment worden alle prijzen voor het nieuwe seizoen ingevoerd. Mocht u al een voorstel willen ontvangen kunt u natuurlijk altijd een aanvraag sturen naar ons.

Prijzen per persoon geldig voor seizoen 2019 (t/m 31/10/19)

Voor alle reizen naar Kreta geldt:

U kunt gebruik maken van de charter van Transavia rechtstreeks naar Chania (ma/vr) of Heraklion (ma/do/zo). De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in het hotel van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.