Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

Kloppend hart van Kreta

Centraal op Kreta is Heraklion het kloppende hart van het eiland en uw startpunt voor een ontdekkingstocht. Een stad vol afwisseling, met drukke winkelstraten, veel terrassen op leuke pleintjes en een kleurrijke markt. Een echte stad met karakter. Ook historisch gezien mag Heraklion er zijn. Een wandeling langs de haven en de oude Venetiaanse vestingwallen en het indrukwekkende archeologische museum geven u een goed beeld van vervlogen tijden. Bovendien ligt het monumentale bergdorpje Archánes op slechts 15 kilometer en mag een bezoek aan het paleis van Knossos niet ontbreken tijdens uw verblijf in Heraklion

Amirandes Grecohotel Exclusive Resort

Overal waar u kijkt ziet u water; Amirandes Grecotel Exclusive Resort wordt erdoor omringd. Het is één van de schoonheden van het hotel dat opgetrokken is in de stijl van de paleizen van de Minoïsche koningen en zowel luxe als warmte uitstraalt. De lagunes, die om de verschillende gebouwen van het hotel zijn gevormd, lijken zo in zee te lopen. En door de prachtige verlichting `s avonds lijkt het waterparadijs uit een sprookjesboek te komen. Het hotel is direct aan het mooie zandstrand gelegen, waar ook de taverna een heerlijke plek is. Er kan echter ook gekozen worden voor één van de andere zeer goede restaurants, zoals het stylish verantwoorde restaurant met Aziatische keuken. Door accommodaties met twee slaapkamers is het ook voor gezinnen een bijzonder mooie plek.

Prijsinformatie

Op dit moment worden alle prijzen voor het nieuwe seizoen ingevoerd. Mocht u al een voorstel willen ontvangen kunt u natuurlijk altijd een aanvraag sturen naar ons.

Prijzen per persoon geldig voor seizoen 2019 (t/m 31/10/19)

Voor alle reizen naar Kreta geldt:

U kunt gebruik maken van de charter van Transavia rechtstreeks naar Chania (ma/vr) of Heraklion (ma/do/zo). De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in het hotel van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.