Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

LIGGING: In Vámos, een regiohoofdstadje met nog geen duizend inwoners, halverwege Chaniá en Réthymnon. In prachtig gerestaureerde huizen van het oudste gedeelte, aangeboden als villa’s en cottages. Stranden op ongeveer 10 kilometer.

FACILITEITEN: Dankzij herstel is Vámos een van de mooiste traditionele plaatsjes van Kreta. Alles bij de hand: supermarkten, bakker, kruidenier, bank en politie.

ACCOMMODATIE: De historische huizen zijn liefdevol gerestaureerd door vakmensen, badkamer en keuken zijn toegevoegd. De huizen in het oude gedeelte zijn geschikt voor 2-4 personen, ze hebben traditioneel meubilair, airco, volledig ingerichte keuken, openhaard, koelkast en tv. Balkon, terras of veranda met uitzicht op dorp of bergen. Verder nieuwe huizen in oude stijl, voor 2-5 personen, met zwembad in gezamenlijke tuin.

GOED OM TE WETEN: Kookcursussen, natuurwandelingen met gids, helpen bij oogst en daarna samen feesten.

Prijsinformatie

Op dit moment worden alle prijzen voor het nieuwe seizoen ingevoerd. Mocht u al een voorstel willen ontvangen kunt u natuurlijk altijd een aanvraag sturen naar ons.

Prijzen per persoon geldig voor seizoen 2019 (t/m 31/10/19)

Voor alle reizen naar Kreta geldt:

U kunt gebruik maken van de charter van Transavia rechtstreeks naar Chania (ma/vr) of Heraklion (ma/do/zo). De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in het hotel van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.