Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

LIGGING: In het vissersdorpje Olympiáda aan de oostkust van Chalkidikí. Vanuit het hotel kunt u een mooie wandeling maken naar Stágira, de plaats waar de grote filosoof Aristoteles is geboren en waar hij les gaf. Het strand ligt op zo’n 200 meter van het hotel.

FACILITEITEN: Het familiehotel heeft een sfeervolle klassieke stijl en is voorzien van een restaurant, bar, bibliotheek en een ruime, prachtig aangelegde tuin. Wifi is 24/7 beschikbaar.

KAMERS: De 16 kamers hebben alle balkon met uitzicht op zee en de omgeving. Ze zijn met zorg en smaakvol ingericht.

GOED OM TE WETEN: Het hotel heeft gratis fietsen ter beschikking.

Prijsinformatie

Op dit moment worden alle prijzen voor het nieuwe seizoen ingevoerd. Mocht u al een voorstel willen ontvangen kunt u natuurlijk altijd een aanvraag sturen naar ons

Prijzen per persoon geldig voor seizoen 2019 (t/m 31/10/19)

Voor alle reizen naar Noord Griekenland geldt:

U kunt gebruik maken van de lijndienst Transavia vanuit Amsterdam rechtstreeks naar Thessaloniki, of vanuit Dusseldorf met Air Berlin of Aegean. De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in de accommodatie van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt. 

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.