Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

LIGGING: Aan de oostkant van Kassandra, de westelijke landtong van Chalkidiki. Direct aan het Moudounou strand in het charmante dorpje Afitos. In de omgeving, prachtige natuur, met veel pijnbomen en wetlands. Veel lange witte zandstranden die veelal geleidelijk aflopen.

FACILITEITEN: White Suites Beach Hotel heeft een mooie balans tussen comfort, luxe en stijl waarbij de lokale architectuur van Chalkidiki behouden is. Veel luxe faciliteiten waaronder; Verschillende restaurants, lounge, Beach Bar en aan het prachtige strand ligbedden en parasols.

KAMERS: Elke suite ontworpen met unieke kenmerkende en stijlvolle decoratie in de lokale architectuur. Alle kamers zijn voorzien van onder andere een balkon met uitzicht op zee, badkamer, LCD-TV, airco en gratis Wi-Fi.

GOED OM TE WETEN: De¬†combinatie van de prachtige omgeving en het bijzonder ‚Äúcouples only‚Ä̬†hotel maken dit een bijzondere en rustige bestemming.

Prijsinformatie

Op dit moment worden alle prijzen voor het nieuwe seizoen ingevoerd. Mocht u al een voorstel willen ontvangen kunt u natuurlijk altijd een aanvraag sturen naar ons

Prijzen per persoon geldig voor seizoen 2019 (t/m 31/10/19)

Voor alle reizen naar Noord Griekenland geldt:

U kunt gebruik maken van de lijndienst Transavia vanuit Amsterdam rechtstreeks naar Thessaloniki, of vanuit Dusseldorf met Air Berlin of Aegean. De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in de accommodatie van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt. 

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.