Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

LIGGING: Op een hoogte van 1345 meter in het plaatsje Nymfaío. Dit historische dorp is onlangs in zijn geheel op de Griekse monumentenlijst geplaatst. La Moara is een indrukwekkend landhuis in lokale stijl.

FACILITEITEN: Het hotel beschikt over een grote woonkamer, een leeszaal en een gezellige eetzaal. Daar kunnen gasten genieten van heerlijke lokale specialiteiten en wijnen, geproduceerd door de familie Boutari. Het ontbijt is een feest, met verse sappen en koeienmelk, eieren en zelfgemaakte jam uit eigen tuin.

KAMERS: 8 ruime kamers zijn artistiek ingericht, met moderne faciliteiten en badkamer met douche/bad.

GOED OM TE WETEN: De combinatie van de frisse lucht, een fantastische omgeving, verfijnde sfeer en warme gastvrijheid maken La Moara tot een unieke ervaring voor iedere gast. La Moara is lid van de Greek Historic Hotels. Kastoriá Nymfaío Vergína

Prijsinformatie

Op dit moment worden alle prijzen voor het nieuwe seizoen ingevoerd. Mocht u al een voorstel willen ontvangen kunt u natuurlijk altijd een aanvraag sturen naar ons

Prijzen per persoon geldig voor seizoen 2019 (t/m 31/10/19)

Voor alle reizen naar Noord Griekenland geldt:

U kunt gebruik maken van de lijndienst Transavia vanuit Amsterdam rechtstreeks naar Thessaloniki, of vanuit Dusseldorf met Air Berlin of Aegean. De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in de accommodatie van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt. 

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.