Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

Ligging; Boetiekhotel middenin het drukke en gezellige winkelhart van Thessaloniki. Op de hoek van Tsimiski met veel winkels en vlak naast het schilderachtige Aristotelousplein. Zusterhotel van het City Hotel.

Faciliteiten; Overdekt dakterras het hele jaar geopend voor ontbijt en ar en een lichte maaltijd. Populair bar-restaurant met Europese en mediterrane keuken. Parkeergelegenheid.

Accommodatie; Het hotel beschikt over 34 kamers, waarvan 12 (juniour)suites. De meeste kamers met balkon en de ramen van plafond tot vloer. Espresso machines in alle kamers en minibar. Tv, kluisje en internet. Individueel te bedienen airco. Badkamer met merktoiletartikelen, badjassen en slippers.

Goed om te weten; Prachtige inrichting, mooie mix van oud en nieuw.

 

Prijsinformatie

Op dit moment worden alle prijzen voor het nieuwe seizoen ingevoerd. Mocht u al een voorstel willen ontvangen kunt u natuurlijk altijd een aanvraag sturen naar ons

Prijzen per persoon geldig voor seizoen 2019 (t/m 31/10/19)

Voor alle reizen naar Noord Griekenland geldt:

U kunt gebruik maken van de lijndienst Transavia vanuit Amsterdam rechtstreeks naar Thessaloniki, of vanuit Dusseldorf met Air Berlin of Aegean. De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in de accommodatie van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt. 

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.