Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

Niemand zal dit wonderbaarlijke guesthouse zomaar ontdekken. Ook al ligt het huis pal boven de centrale weg van Stemnitsa, is dit traditionele guesthouse goed verstopt. Dankzij de ligging tegen de bergwand heeft u vanaf de accommodatie een prachtig uitzicht op het dorp en de omgeving.

Het historische pand dateert uit de 18e eeuw en overal waar u kijkt krijgt u het gevoel alsof de tijd hier heeft stilgestaan, maar aan gastvrijheid en comfort zal het u zeker aan niets ontbreken! Uw gastvrouw Nena staat altijd voor u klaar en de familie doet er alles aan om u een comfortabel en onvergetelijk verblijf te bezorgen. U voelt de warmte en liefde die in het guesthouse wordt gestoken. Zo zijn het beddengoed en de gekleurde dekens met de hand gemaakt en zorgen voor een echte authentieke beleving. Daarnaast wordt er iedere ochtend een heerlijk vers ontbijt voor u geserveerd in de gezellige huiskamer van het guesthouse. Het ontbijt bestaat uit zelfgemaakte producten, zoals huisgemaakt brood, jam en gebak, met smaken die voortkomen uit de herinneringen aan oude tradities.

De kamers

Het Mpelleiko Guesthouse bestaat uit slechts 6 kamers die ieder een eigen naam hebben gekregen. Iedere kamer heeft een sfeervolle en knusse uitstraling dankzij de traditionele elementen zoals het interieur of de oude houten balkenplafonds. De meeste kamers beschikken over een gezellige openhaard en/of een terras met zitje.

 • Gratis wifi
 • Föhn
 • Toiletartikelen
 • Zithoek

Hotelfaciliteiten

 • Gratis wifi
 • Gezellige huiskamer
 • Ontbijt in de huiskamer
 • Binnenplaats
Prijsinformatie

Op dit moment worden alle prijzen voor het nieuwe seizoen ingevoerd. Mocht u al een voorstel willen ontvangen kunt u natuurlijk altijd een aanvraag sturen naar ons.

Prijzen per persoon geldig voor seizoen 2021 (t/m 31/10/21)

Voor alle reizen naar Peloponnesos geldt:

U kunt gebruik maken van de lijndienst van Transavia of KLM naar Athene of wekelijks per charter van Transavia rechtstreeks naar Kalamata op (ma/za). De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in de accommodatie van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag. 

Het Mpelleiko Guesthouse ligt aan de rand van het traditionele bergdorpje Stemnitsa op de Peloponnesos.

 • Bezoek het dorpje Dimitsana
 • Breng een bezoekje aan het Water Power Museum in Dimitsana
 • De luchthaven van Kalamata op circa 78 kilometer
 • De luchthaven van Athene op circa 227 kilometer