Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

Ligging; In de bergen op ca. 600m hoogte, dichtbij het antieke Mystras en niet ver van Sparti, in een prachtig landschap. Mooi uitzicht op het Taigetosgebergte en de Eurotasvallei.

Faciliteiten; Receptie en lounge. Ontbijt in de kamer is mogelijk, geserveerd in een mandje met uiteenlopende streekproducten. Hotel beschikt over een zwembad van klein formaat.

Accommodatie; 3 studio's van 45m2 , 4 junior suites van 25m² en 2 suites van 60 m2. Alle kamers met slaapkamer en woonkamer met keuken en een balkon. Kamers hebben een unieke inrichting, die aansluit op de omgeving en zijn voorzien van airco.

Goed om te weten; Ontworpen door architect George Giaxolgou en ingericht door designer Eleni Manopoulou. Dit hotel is zeer geschikt op autorondreizen en is een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan Mystras.

Prijsinformatie

Op dit moment worden alle prijzen voor het nieuwe seizoen ingevoerd. Mocht u al een voorstel willen ontvangen kunt u natuurlijk altijd een aanvraag sturen naar ons.

Prijzen per persoon geldig voor seizoen 2019 (t/m 31/10/19)

Voor alle reizen naar Peloponnesos geldt:

U kunt gebruik maken van de lijndienst van Transavia of KLM naar Athene of wekelijks per charter van Transavia rechtstreeks naar Kalamata op (ma/za). De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in de accommodatie van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.