Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen

Uw meningen

Review van Rondreis Griekenland 14 september 2019

Rondreis Griekenland 14 september 2019

Beste Polyplan Reizen,

Nu de koffers uitgepakt zijn, wasje gedraaid is en helaas weer een beetje aan het Nederlandse klimaat gewend, neem ik even de tijd om je (Polyplan) te zeggen dat we een geweldige vakantie hebben gehad! Wat is de Peloponnesos een prachtig gebied van Griekenland. We hebben in het verleden veel gezeild in Griekenland en op die manier vele eilandjes gezien en ervan genoten, maar dit was zo uniek voor ons. Wat een prachtig, gevarieerd landschap, met na elke bocht weer een totaal ander schitterend uitzicht, de kleine vissersplaatsjes met heerlijk verse vis in de avernes, de super vriendelijke bevolking en gelukkig nog niet zo toeristisch. Onze complimenten voor het uitzoeken ( vinden ) van de accommodaties. Stuk voor stuk een feestje om er te zijn. De laatste twee dagen, in Nafplion ( wat een leuk stadje is dat ) konden we op en fijne manier weer een beetje 'terug keren op aarde', dit door de, in verhouding tot de andere plaatsjes, meer levendigheid daar. Mede door de gezellige terrassen, leuke winkeltjes, perfecte restaurantjes was dit een perfecte afsluiting. Al met al dus een zeer geslaagde vakantie! ( de ervaring van hotel Acropolis Ami zijn we helemaal vergeten..... ) Zeker gaan we, een volgende keer, weer van al jullie kennis gebruik maken om zo opnieuw naar de mooiste plekjes in Griekenland te kunnen gaan. Nogmaals dank!

 

Vriendelijke groetjes,

Karin & Ary Vroon.

Review van Rondreis Griekenland september 2019

Rondreis Griekenland september 2019

Beste Polyplan Reizen,

We willen Polyplan Reizen bedanken voor een voortreffelijk georganiseerde reis. De geboekte reis heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen.

De hotelaccommodaties waren zeer goed. Enige minpuntje hierin: Hotel Byzantino, Monemvassia: een hotelkamer boven een café, ingang achterom door nauwe steegjes. De bedden waren behoorlijk doorgelegen en de badruimte was veel te klein. Bij hotel Nafsimedon, Nafplion stond er een verkeerde naam of een verkeerd gespelde naam in de computer, wat tot verwarring leidde, maar na overleg van ons reisschema was het probleem snel opgelost. De Peloponnesos is een zeer mooi landschap, afwisselend en zeer goede wegen, in dorpjes erg smal. De restaurantjes waren goed en de bevolking zeer vriendelijk.

Kortom, we hebben een bijzonder mooie vakantie gehad.

 

Met vriendelijke groet,

Piet Schutter

Review van Rondreis Griekenland - juni 2019

Rondreis Griekenland - juni 2019

Beste Polyplan,
Even een bericht van ons tijdens onze reis door Peloponnesos. We hebben een fantastische tijd en genieten van elk moment hier. U heeft geen woord teveel gezegd. Om iedere hoek van deze streek weer een nieuw en prachtig uitzicht, dus u begrijpt: de camera maakt overuren. De gastvrijheid is ongekend, van Athene tot hier in Gythio, halverwege onze reis. “Time is a human invention”, zei een ober ons in een taverna aan de voet van de Akropolis. “Here is no time, relax”. En dat deden we, die verdere avond met uitzicht op het Parthenon. Filosofische man, de ober...

Met vriendelijke groet,
Anton en Inge vanuit Hotel Castello Antico

Review van Rondreis Peloponnesos - mei 2019  - 2personen

Rondreis Peloponnesos - mei 2019 - 2personen

Wij zijn zeer tevreden huiswaarts gekeerd. Hartelijk dank voor het mooie arrangement en de prima routebeschrijvingen en compleet info pakket! Wat een prachtige locaties om te verblijven! Ook overal erg vriendelijke Grieken. Wij spraken met meer Polyplan reizigers en troffen eveneens zeer tevreden mensen. Het Hera Hotel springt er uit. Maar ook Mazaraki Guesthouse, uniek. Camvilia is prachtig en had wat last van het feit dat het net 3 dagen open was in het nieuwe seizoen. (De diners in het restaurant daar verliepen door de onwennigheid van het kennelijk nieuwe en jonge personeel licht chaotisch maar hun enthousiasme en toewijding maakte veel goed.) Uw service mbt de auto was voor ons super en ook het telefoontje nadien stelden we zeer op prijs. De medewerking vanuit het ‘backoffice’ was voortreffelijk.Kortom, een ervaring die we nog niet rijker waren.

Vriendelijke groeten, 
Dhr. A. & Mevr. I. Stoop   

 

Review van Rondreis september - oktober 2018 – 6 personen

Rondreis september - oktober 2018 – 6 personen

Van 24 september t/m 4 oktober 2018 hebben wij met Polyplan Reizen een rondreis gemaakt door de Peloponnesos, met een uitstapje naar Athene en de Meteora-kloosters. Wij kijken met plezier terug op deze goed georganiseerde reis, met prima hotels (met name de kleinere hotels met direct contact met de eigenaars) en een goede en uitgebreide reisbeschrijving. Leuk was ook dat Alexander persoonlijk de rondleiding verzorgde in Athene. Naast de “orkaanervaring” op 28 en 29 september, waarbij jullie adequaat hebben gereageerd, overheerst toch het prachtige weer en de schitterende omgeving van het mooie Griekenland. Wij willen jullie hierbij bedanken voor de prima organisatie en uitgebreide verleende service. Een reden om jullie bij vrienden en bekenden van harte aan te bevelen.

Met vriendelijke groeten,
A. Loonstra & reisgezelschap

Review van Rondreis september 2018 – 2 personen

Rondreis september 2018 – 2 personen

‘Na een prima terugreis naar Nederland even een korte evaluatie van de prachtige rondreis. Dat start in Gialova was in het teken van de storm en een hele dag in het hotel gebleven met alle andere reizigers in het restaurant dat uitzicht op zee had, dat gaf nog een soort van saamhorigheid. Niet veel kunnen ondernemen, maar dat was overmacht. Zondag was het weer rustig en konden we gelukkig doorreizen naar Olympia. Hotel Asty was een topper! Alles klopte, prachtige kamer met balkon en mooi uitzicht, heel schoon en prima ontbijt en prettige medewerkers. Dan naar Stemnitsa. Naar Mpelliko guesthouse. Een heel ander onderkomen, maar zo bijzonder: in een traditioneel huis. Heel netjes en schoon. De eigenaresse Nene is heel gastvrij en wist veel van de omgeving te vertellen. Het enige minpuntje was dat er in het dorpje maar 1 taverne was met een kaart waar maar heel weinig te krijgen was. Misschien einde van het seizoen...? Dan naar Mystras en dat was de grootste verrassing, het Mazaraki Guesthouse. Wat een mooie plek en een geweldig appartement. De inrichting heel bijzonder. Het allerleukste was wel het ontbijt, dat op de kamer werd gebracht in een grote mand! Wat er in de mand zat en het tijdstip waren aan te geven! Nafplion is een geweldige stad, wat een sfeer ’s avonds in de kleine straatjes en langs de haven. Een en al bedrijvigheid, maar niet overvol en heel gemoedelijk. Het hotel was prima overal vlakbij. We zijn er vier nachten geweest en nog niet uitgekeken! Epidaurus was heel speciaal en overweldigend. Toen naar Athene. Wat een vondst is Hotel Hera, zo centraal , lopend naar de Acropolis en Plaka! Kan niet beter en ook nog een prima kamer met superontbijt. Al met al een reis om met veel plezier op terug te kijken. De volgende Griekenland reis gaat zeker weer met Polyplan!

Met vriendelijke groeten,
P. Mather en M. van Vliet

Review van Rondreis augustus 2018 – Familie 5 personen

Rondreis augustus 2018 – Familie 5 personen

We zijn al een paar dagen terug, maar zijn nog aan het nagenieten. Wat een heerlijke vakantie hebben jullie verzorgd voor ons. Alles was heel erg goed geregeld en alle hotels waren geweldig. Heel veel dank voor de goede zorgen, ook namens de kinderen.

Met vriendelijke groet,
T. Nuijen

Review van Rondreis juli 2018 – familie 4 personen

Rondreis juli 2018 – familie 4 personen

Intussen zijn we alweer ruim een week thuis, maar wij willen graag laten weten dat we echt een fantastische vakantie in Griekenland hebben gehad. Mooie rondreis, fantastische bestemmingen, prima hotels, fijne auto enz. We zijn zeer tevreden over Polyplan! Heel erg bedankt en misschien tot over een paar jaar...

Met vriendelijke groet,
M. Rijke

Review van Rondreis juli 2018 - Familie 4 personen

Rondreis juli 2018 - Familie 4 personen

Zondag zijn we teruggekomen van een fantastische reis door Griekenland. We hebben ontzettend genoten van het mooie land! De hotels waren super en heel bijzonder. Alles was goed geregeld. De auto was prima; inclusief het afleveren! Het ophalen op de luchthaven, we hoefden ons nergens om te bekommeren. Dank je wel voor deze mooie reis. Bij een volgende trip naar Griekenland zullen wij zeker bij jullie boeken!  

Groeten M. Mackaaij

Review van Rondreis mei 2018 – 2 personen

Rondreis mei 2018 – 2 personen

Heel tevreden over Polyplan. Bij de reispapieren een uitgebreide beschrijving van de te rijden route, de bezienswaardigheden in de omgeving en vooral extra tips die goed van pas kwamen. Top geregeld. Goede hotels met prima te berijden afstanden.

W. de Heer

Review van Rondreis mei 2018 – 2 personen

Rondreis mei 2018 – 2 personen

Van 6 tot en met 15 mei maakten we een door u georganiseerde reis door een deel van het vasteland van Griekenland. De door Polyplan Reizen gereserveerde accommodaties waren uitstekend. De één wat mooier dan de andere, maar gemiddeld prima, met vriendelijke gastvrouwen en –heren. Een uitschieter in positieve zin is Guesthouse Papaevangelou in Megalo Papingo. Wat een fraai origineel gebouw en een prachtige omgeving met de vele kleine dorpjes. De eigenaar, George Papaevangelou, heeft ons ruim geïnformeerd over de mogelijkheden, waarvan we dankbaar gebruik hebben gemaakt. Hotel Titania in Athene lag mooi centraal en op loopafstand van de bezienswaardigheden. De kamer die wij hadden lag aan de binnenplaats. De ventilatoren die zich daar bevonden veroorzaakten veel herrie, waardoor we de ramen ’s nachts moesten sluiten. Jammer. Het klooster Ossios Loucas hebben we niet kunnen vinden aan de hand van uw beschrijving, maar we hebben voor onze opvolgers de reisbeschrijving van Papingo naar Preveza aangepast. Al met al hebben we een prachtige reis gehad door een zeer fraai landschap met veel bezienswaardigheden. Polyplan Reizen verdient een compliment voor de wijze waarop de trip is voorbereid. Alles klopte perfect. Mogelijk zullen we nog eens Griekenland bezoeken, bijvoorbeeld Peloponnesos.

Hartelijke groeten en veel succes met uw reisorganisatie!
M. Eijsink

Review van Eilandhoppen Cycladen juni 2018 – 2 personen

Eilandhoppen Cycladen juni 2018 – 2 personen

Wij wilden jullie graag nog bedanken voor alle goede zorgen om onze vakantie zo’n fijne te maken. We hebben twee heerlijke weken gehad in Santorini, Folégandros en Naxos. Eilandhoppen blijft altijd een kwestie van goed schakelen na aankomst op de volgende bestemming, zeker met deze drie totaal verschillende eilanden. Ondanks de kleine hick-ups aan het begin met de transfers, die door Polyplan weer netjes zijn rechtgezet met een paar telefoontjes (bij aankomst op het vliegveld van Santorini stond niemand en er was wat onduidelijkheid over de transfer van het Sunrise-hotel naar de haven), is alles uitstekend verlopen en hebben we een heerlijke vakantie gehad met weer drie voor ons nieuwe Griekse bestemmingen die wij nog niet eerder hadden bezocht, terwijl we toch al 30 jaar – minstens een keer per jaar – in Griekenland komen.

Graag tot een volgende keer!
T. Gerritzen

Review van Eilandhoppen mei 2018 – 2 personen

Eilandhoppen mei 2018 – 2 personen

Wij hebben een fantastische reis gehad. Polyplan heeft de reis voortreffelijk georganiseerd. De uitvoering van alle transfers tussen vliegtuig/ferry en de hotels liep gesmeerd, onze complimenten daarvoor. We hebben in mooie hotels gelogeerd en zijn gastvrij ontvangen. Ons bezoek aan Griekenland vonden we een belevenis. Hulde aan allen die aan het welslagen van onze reis hebben bijgedragen!

Met vriendelijke groet,
N. Verhulst

Jaarclub Athene september 2019

Jaarclub Athene september 2019

Beste Polyplan team,

 

Dank je wel. De reis is geweldig!! En Theo van Polyplan is ook top.

 

Hartelijke groeten,
Jillian en Els

 

UW REIS OP MAAT? BEL OF VRAAG EEN OFFERTE AAN