Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen

Geachte Klant,

De wereldwijde impact van het Coronavirus is groot en in het verlengde daarvan ook voor de reiswereld. De ongekende snelheid waarmee dit virus de wereld heeft veranderd is onvoorstelbaar, helaas raakt deze ontwikkeling ook u, waardoor uw reis die u aan ons heeft toevertrouwd aan wijziging onderhevig zal zijn.


Wij willen dat vertrouwen ten volle blijven bevestigen, ook al zijn de huidige omstandigheden uniek te noemen die ook per dag veranderen. Wij werken met iedereen binnen Polyplan Reizen samen om u in deze onzekere periode zo goed mogelijk te informeren. Het is duidelijk dat voor velen de vakantieplannen anders zullen lopen dan bij het boeken verwacht werd.

Wij zullen zeker tot en met 30 april a.s. geen reizigers meer naar hun vakantiebestemming (kunnen) brengen. Medewerkers zullen iedereen die hun toekomstige vakantie heeft geboekt in deze genoemde periode persoonlijk benaderen.

Voor pakketreizen met vertrek van na 30 april informeren we u zo spoedig mogelijk.

Wij zullen met u overleggen naar de mogelijkheid om te wijzigen naar een alternatieve datum (na 1 juni 2020). Wordt uw reis niet omgeboekt naar een latere periode in het jaar maar geannuleerd dan ontvangt u van ons een voucher ter waarde van de betaalde reissom, gegarandeerd door de Stichting Garantiefonds Reisgelden die u kunt gebruiken om de reis om te boeken bij Polyplan Reizen met een latere vertrekdatum.

Deze voucher kent de volgende voorwaarden:
- De voucher is geldig tot 1 jaar na uitgifte;
- Indien uw nieuwe reis een hogere prijs heeft, dient u het verschil bij te betalen;
- Indien uw nieuwe reis goedkoper is, betalen wij u het verschil terug;
- Bij vliegvakanties dient u gebruik te maken van dezelfde airline*;
- De voucher is alleen in te wisselen voor een nieuwe reis bij Polyplan Reizen en is niet inwisselbaar voor geld;
- De voucher is niet geldig voor losse vliegtickets.
*Eventuele omboekingskosten van de airline moeten wij in rekening brengen.


Via onze website zullen wij u ook op hoogte houden van alle ontwikkelingen over de bestemmingen die wij in ons programma aanbieden. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar voor vragen. Om de desbetreffende medewerker te spreken kunt u telefonisch contact opnemen klik hier voor de directe telefoon nummers.

Met vriendelijke groet,

Het Polyplan Reizen Team.

Polyplan laat u graag kennismaken met het andere Griekenland!