Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen

Geachte Klant,

De wereldwijde impact van het Coronavirus is groot en in het verlengde daarvan ook voor de reiswereld. De ongekende snelheid waarmee dit virus de wereld heeft veranderd is onvoorstelbaar, helaas raakt deze ontwikkeling ook u, waardoor uw reis die u aan ons heeft toevertrouwd aan wijziging onderhevig zal zijn.


Wij willen dat vertrouwen ten volle blijven bevestigen, ook al zijn de huidige omstandigheden uniek te noemen die ook per dag veranderen. Wij werken met iedereen binnen Polyplan Reizen samen om u in deze onzekere periode zo goed mogelijk te informeren. Het is duidelijk dat voor velen de vakantieplannen anders zullen lopen dan bij het boeken verwacht werd.


Wij zullen zeker tot en met 29 mei a.s. geen reizigers meer naar hun vakantiebestemming (kunnen) brengen. Medewerkers zullen iedereen die hun toekomstige vakantie heeft geboekt in deze genoemde periode persoonlijk benaderen.

Voor pakketreizen met vertrek van na 29 mei informeren we u zo spoedig mogelijk.

Wij zullen met u overleggen naar de mogelijkheid om te wijzigen naar een alternatieve datum. Via onze website zullen wij u ook op hoogte houden van alle ontwikkelingen over de bestemmingen die wij in ons programma aanbieden. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar voor vragen. Om de desbetreffende medewerker te spreken kunt u telefonisch contact opnemen klik hier voor de directe telefoon nummers.

Met vriendelijke groet,

Het Polyplan Reizen Team.

Polyplan laat u graag kennismaken met het andere Griekenland!