Wij helpen u graag!

Bel 020-657 5657 of maak een afspraak.

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen

Vakantie Griekenland

Uw persoonlijke reis uitstippelen, weg van de massa, naar het andere Griekenland: dat is het specialisme van Polyplan Reizen. Vertel ons hoe uw ideale reis eruitziet. Een week zeilen en aansluitend pleisteren op een zonovergoten eiland? Een citytrip Athene met een rondreis Peloponnesos of eilandhoppen? Elke combinatie kunnen wij voor u maken, binnen de grenzen van uw budget. Wij adviseren u graag en regelen alles voor u tot in de puntjes.

Autorondreizen

In alle vrijheid het andere Griekenland verkennen? Dat kan met een van onze bijzondere samengestelde reizen per huurauto. Een van de paradepaardjes van Polyplan.

Lees meer

Eilandhoppen

Maak een bijzondere rondreis langs de mooiste eilandengroepen van Griekenland. Eilandhoppen, maar dan op uw manier.

Lees meer

Citytrips

De grande dame Athene, waar oud en nieuw samensmelten, of bruisend Thessaloniki. Ontdek de unieke sfeer van de Griekse steden.

Lees meer

Zeilreizen

Actief zeilen of ontspannen genieten? Bareboat, flottielje of meezeilen: voor elke zeiler hebben wij een passende boot.

Lees meer

Boetiekcruises

Ervaar de exclusieve luxe van een groot cruiseschip, maar dan op een intiem kleinschalig luxe jacht van onze boetiekcruises.

Lees meer

Themareizen

Voor wie de Griekse cultuur en geschiedenis wil proeven, of wil genieten van de culinaire schatten. Een huwelijksreis wil maken of een bruiloft vieren onder de Griekse zon: voor elke wens hebben wij een passend idee.

Lees meer

Groepsreizen

Reizen voor families of voor jaarclubs, maatwerk voor scholen en universiteiten: wij stellen een compleet programma samen voor uw gezelschap.

Lees meer

Incentives

Haal het maximale uit uw team of versterk uw klantrelatie, tijdens een verrassende incentivereis in een onvergetelijke setting.

Lees meer