Wij helpen u graag!

Bel 020-657 5657 of maak een afspraak.

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen

Aan de galerij autorondreizen hebben we er dit jaar weer vijf nieuwe toegevoegd: twee in Noord-Griekenland vanuit Thessaloníki, twee op Evia vanuit Athene en een op Kreta.

Belangrijk om te weten: alle beschreven autorondreizen worden aangepast aan uw voorkeuren. De reis wordt pas vastgelegd als u tevreden bent over alle details. Dat betekent dat u de route door ons kunt laten aanpassen, evenals de duur, de accommodaties en eigenlijk alles wat u maar wilt. Het grappige is dat bijna niemand van onze gasten de reizen precies boekt zoals aangegeven. Dat kán natuurlijk wel, maar ook u heeft uw eigen voorkeuren, wensen en interesses. U bent immers de massa niet! 

Vaak gaat er een heel traject vooraf aan de definitieve keuze van uw autorondreis. U wikt en weegt en wij adviseren. Maar als u uw keus eenmaal heeft bevestigd, zorgen wij ervoor dat uw maatwerkreis tot in de details is georganiseerd. Bovendien zien wij erop toe dat alles goed verloopt en lossen het op als er onverhoopt iets niet meezit, indien nodig ter plekke. 

Het enige wat u straks nog hoeft te doen, is te sturen en te genieten.