Wij helpen u graag!

Bel 020-657 5657 of maak een afspraak.

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen

Kortom: het avontuur van destijds kan nog steeds worden beleefd, maar dan tot in de details verzorgd, met de zekerheid van aangename hotels. U maakt gebruik van moderne en veilige veerboten, met uitgebreide voorzieningen aan boord. Ook is er veelal de keus voor snelle draagvleugelboten. Het bijzondere van de eilandenreizen van Polyplan is dat niets aan het toeval wordt overgelaten.

U wordt op de kade van elk volgend eiland door ons ontvangen en naar uw accommodatie gebracht. U ontvangt dan meteen actuele informatie over bezienswaardigheden en activiteiten op het eiland plus de ferrybiljetten voor het volgende traject. Ook wordt meteen met u afgesproken hoe we uw transfer naar de vertrekkende veerboot verzorgen. 

Want daarin onderscheidt Polyplan zich graag. We laten u namelijk niet aan uw lot over wanneer weersomstandigheden of plotselinge wijzigingen in de dienstregeling u verrassen. U hoeft zich geen zorgen te maken over het verdere verloop van uw reis.Polyplan is op de hoogte van onvoorziene wijzigingen zodra die zich voordoen en zal er zo nodig voor zorgen dat ferrytickets worden omgezet en transfers en hotelboekingen voor u worden aangepast. We informeren en assisteren u ter plaatse. U kunt zelf gewoon blijven genieten op het eiland waar u dan verblijft.

Ons motto is immers: Wij laten u met rust, maar niet alleen.