Wij helpen u graag!

Bel 020-657 5657 of maak een afspraak.

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen

Voor het ontwikkelen van een goed incentiveprogramma of een zakelijke groepsreis zijn ruime ervaring en een flinke dosis creativiteit onontbeerlijk. U vertrouwt er immers op dat de reis tot in de puntjes is geregeld, zodat u en uw gasten tijdens deze ervaring ongelimiteerd kunnen genieten en er nog lang over napraten. Bovendien moeten de reis en uw doelstellingen naadloos op elkaar aansluiten. 

Polyplan Rezien denkt graag actief met u mee om uw wensen te realiseren, zodat de reis u als een handschoen past. Vanzelfsprekend zonder het budget uit het oog te verliezen. Want een gunstige prijsstelling is voor ons even belangrijk als voor u. Omdat een goede voorbereiding noodzakelijk is voor een geslaagde reis, verloopt de organisatie altijd in een vast aantal stappen. De rode draad hierbij, zult u merken, is de persoonlijke begeleiding.

1. Ideeën en wensen
In deze fase horen wij in een persoonlijk gesprek graag wat uw ideeën, wensen en behoeften zijn. Welke doelen wilt u bereiken? Heeft u misschien al een bestemming in gedachten? Is het budget al bepaald? Uiteraard kunnen wij u van tevoren voorzien van een aantal oriënterende ideeën.

2. Keuze
In deze fase doen wij u een aantal voorstellen die zijn afgestemd op uw wensen en doelstellingen. Wij bespreken deze voorstellen tot in detail, beantwoorden uw vragen en geven u - waar nodig - adviezen. Zo kunt u tot de beste keuze komen.

3. Prijsopgave
Binnen een week na aanvraag stellen wij een offerte op maat voor u samen. U vindt hierin een gedetailleerd programmavoorstel en een uitgebreide, heldere prijsopgave.

4. Organisatie en uitvoering
Wij zien er nauwgezet op toe dat de organisatie van uw reis perfect verloopt. Uw reis of evenement wordt tot in detail begeleid, wat u en uw gasten een onvergetelijke ervaring op zal leveren.

5. Contact en evaluatie
Een goede evaluatie is minstens zo belangrijk als een goede voorbereiding. Na afloop horen wij dan ook heel graag wat uw bevindingen zijn. Wij nemen contact met u op om de reis uitgebreid te evalueren.